Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
ZAKAJ JE OKUS VODE IZ NAŠIH IZDELKOV BOLJŠI?

ZAKAJ JE OKUS VODE IZ NAŠIH IZDELKOV BOLJŠI?

Prav vsi, ki na katerem od sejmov ali pri prijateljih poskusijo vodo iz karafe Aladin so navdušeni! Samo 3 minute so potrebne, da voda iz pipe postane mehka in nežnega okusa, kot studenčnica. In kako je to mogoče? Ne, ni čarovnija, ampak popolnoma naraven proces, ki je mogoč zaradi čudovite lastnosti vode – ima sposobnost zaznavanja vplivov iz okolja.

MOČ VODE

Voda je mogočen naravni element. Znanstveniki (med njimi je pri nas najbolj poznan Japonec dr. Masaru Emoto) so že pred dvema desetletjema ugotavili, da ima sposobnost sprejemanja, hranjenja in prenašanja informacij iz okolja. Sprejema tako dobre kot slabe vplive. Od tega, čemu je izpostavljena, je odvisno, kakšno energijo ima. Če vodo izpostavimo dobrim vplivom, se to odrazi na njeni strukturi in posledično na okusu. Med dobre vplive uvrščamo klasično glasbo, pozitivne besede in misli, lepe fotografije …

EDINSTVENA OBLIKA IZDELKOV NATURE’S DESIGN

Že petnajst let pa med dokazano dobre vplive prištevamo tudi švicarske izdelke Nature’s Design. Karafe, kozarci in drugi stekleni izdelki so nastali na podlagi desetletja eksperimentiranja na področju glasbe in matematike ter na podlagi stotin ur v steklarni. V nastale steklene oblike so nato nalili vodo in jo po postopku dr. Masaru Emota fotografirali. Fotografije lepo strukturiranih kristalov so pokazale, katera oblika najbolj dobrodejno vpliva na strukturo vode. Odkrili so, da na vodo najbolj dobrodejno vplivajo oblike, ustvarjene po razmerjih zlatega reza.  Razmerja zlatega reza so povsod okoli nas. Cvet sončnice, list praproti, naše telo. Zlati rez že od nekdaj uporabljajo v umetnosti, v arhitekturi …

ROŽA ŽIVLJENJA

Roža življenja je močan, starodaven simbol, ki so ga uporabljale različne civilizacije na različnih koncih sveta že pred več kot 5000 leti. Ta simbol deluje na vodo kot dodatna začimba. Oblika izdelkov vodo revitalizira, simbol pa jo dodatno energijsko okrepi. Simbol Roža življenja vitalno vodo obogati z dodatno energijo.

No, zdaj veste, da je vse skupaj zelo preprosto: voda postane odličnega okusa zaradi posebne sposobnosti vode, zaradi posebne oblike izdelkov Nature’s Design in zaradi rože življenja oz. afirmacij. Privoščite vodo odličnega okusa tudi sebi!

 

 

DELOVANJE IZDELKOV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories