Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
ENERGIJA VODE – KAKO SE MERI?

ENERGIJA VODE – KAKO SE MERI?

Ko govorimo o “energiji vode”, se to ne nanaša na nekaj neotipljivega, ampak na vrednosti, ki jih je mogoče izmeriti z mednarodno veljavno lestvico. Razvil jo je Francoz Andre Bovis.

 

Bovisova lestvica življenjske energije
Pri ocenjevanju kakovosti vode ni pomembna zgolj odsotnost nečistoč, temveč predvsem obstoj vitalnosti. Prisotnost vitalnosti oziroma življenjske energije označujemo s terminom biološka kakovost. Lestvico je razvil Francoz Andre Bovis. Po njej mora človek uživati hrano z več kot 6.500 vrednostmi Bovisa, da bi ostal zdrav. Sveže nabrana zelenjava ima od 8.000 do 10.000 enot, med čakanjem na polici v trgovini in s kuhanjem pa njena energija drastično pada, celo na samo 200 enot. Dr. Robert H. Steelooper pravi, da ima vse, kar zaužijemo z vrednostjo več kot 9.000 enot, čistilni in terapevtski učinek na telo. Vse, kar ima manj kot 7.000 enot energije, pa telesu odvzema energijo in lahko povzroča bolezni.

 

Koliko energije ima voda – test

V Nemčiji so izvedli zanimiv laboratorijski test na to temo. Vzeli so tri naključno izbrane blagovne znamke vod v plastenki in izmerili njihovo biološko vrednost, nato pa so vsako izmed njih pustili v stekleni karafi Aladin in ponovno opravili meritev.

Biološka vrednost vode se že po eni minuti v stekleni karafi Aladin občutno izboljša.

Biološka vrednost vode se že po eni minuti v stekleni karafi Aladin občutno izboljša.

 

Rezultati kažejo, da se biološka vrednost vode že po eni minuti v stekleni posodi Aladin občutno izboljša. Vzorci vode iz plastenke so imeli od 500 do 1.500 enot Bovisa, po eni minuti v stekleni posodi Aladin pa je biološka vrednost vseh treh vod narasla na 18.500 enot Bovisa!

 

Besedilo je del obsežnega članka o vodi. Celoten članek “Naravna moč vode” v novicah Skupaj za zdravje človeka in narave preberite TUKAJ

 

Družino karaf Aladin švicarske blagovne znamke Nature’s Design si oglejte TUKAJ.

LEP VRČ ZA VODO – 5 RAZLOGOV ZA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Kategorije