Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
ROŽA ŽIVLJENJA – KAJ JE TO IN KAKŠNO MOČ IMA?

ROŽA ŽIVLJENJA – KAJ JE TO IN KAKŠNO MOČ IMA?

Kaj je roža življenja?

Roža življenja je starodaven geometrijski simbol svete geometrije. Vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja ter je izvor vsega. Če se poglobimo v razumevanje tega simbola, se približamo razumevanju življenja in vesolja. Roža življenja je bila pomemben simbol skozi vso zgodovino. Najdemo jo lahko na različnih celinah in v različnih kulturah po vsem svetu in ne pripada nobeni religiji.

 

Kako je roža življenja sestavljena in kaj predstavlja?

Rožo življenja sestavlja 19 enako velikih krogov, ki se med seboj prekrivajo in povezujejo. Simbol rože življenja izhaja iz enega kroga, ki ga obdaja 6 krogov, te obdaja novih 12 krogov. Vsi ti krogi s prekrivanjem ustvarijo značilno rožo, ki nas opominja, da je vse med seboj povezano. Zato simbol predstavlja življenje v harmoniji in ravnovesju. Rožo življenja lahko ustvarimo s šestilom tudi sami. Poskusite!

roža življenja

Roža življenja je starodaven geometrijski simbol svete geometrije. Vsebuje vzorce sveta in življenja ter je izvor vsega.

 

 

Roža življenja na različnih koncih sveta

Rožo življenja so našli v starodavnih stavbah po vsem svetu. Najstarejšo rožo življenja na svetu so odkrili v Ozirisovem templju v Egiptu. Ocenjujejo, da je ta tempelj star več kot 6000 let, morda so ga zgradili celo 10.500 let pred našim štetjem. Rožo življenja so našli tudi v feničanski, asirski, indijski, azijski, srednje Vzhodni in srednjeveški umetnosti. Na Kitajskem najdemo rožo življenja v Prepovedanem mestu in v različnih templjih, v Izraelu v starih sinagogah v Galileji in v Mesadi, na Japonskem v različnih templjih, v Indiji v Zlatem templju v Hampiju in v budističnih templjih Ajanta, v Turčiji v Efezu, Izmar, v Italiji v umetnosti iz 13. stoletja, v Španiji pa v Kordobi v »la Mezquita«. Rožo življenja je proučeval in risal tudi Leonardo DaVinci.

 

 

Roža življenja in Sveta geometrija

Sveta geometrija je starodavna znanost in posvečen jezik, ki vodi do razumevanja vesolja in življenja ter pomaga razumeti znanost, umetnost in arhitekturo. Sveto geometrijo so upoštevali pri gradnji skrivnostnih templjev, mošej, cerkva … Roža življenja ponazarja harmonijo svete geometrije in vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno vse.

 

Roža življenja na izdelkih Nature’s Design

Izdelki Nature’s Design delujejo zaradi svoje posebne oblike, ki izhaja iz razmerij zlatega reza. Ker se zavedamo moči rože življenja in vam želimo ponuditi izdelke, ki ustvarijo res vrhunsko vodo, smo se odločili, da bomo na izdelke vključili tudi simbol roža življenja. Oblika naših izdelkov vodo dokazano strukturira, da postanejo vodni kristali pravilnih, šesterokotnih oblik. Simbol roža življenja, ki je vtisnjen na dno izdelka, pa strukturirano vodo dodatno oplemeniti. Roža življenja je močan simbol, ki v svoji preprosti lepoti in popolnosti simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

 

Karafa Aladin zlata roža življenja

Roža življenja simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

 

Štiri vrste rož življenja na izdelkih Nature’s Design

Simbol Roža življenja ima že sam po sebi veliko moč, dodatno energijo pa mu da tudi izbran material ali barva. Izbirate lahko med štirimi različnimi rožami življenja: zlata roža življenja, platinasta roža življenja, pisana roža življenja, bela roža življenja.

 

Dve vrsti rož življenja iz naše ponudbe sta plemeniti kovini: zlato in platina. Roža življenja iz pravega, 24-karatnega zlata je pri naših strankah najbolj priljubljena. Voda iz karafe ali kozarca z zlato roži ni le vitalna in strukturirana, ampak jo zlata roža življenja oplemeniti tudi z življenjsko energijo. Platina je na našem planetu zelo redka, zato so lastniki platine nanjo upravičeno ponosni. Roža življenja iz platine krepi samozavest in ljubezen do nas samih.

Katero rožo življenja boste izbrali zase? Zlato, platinasto, mavrično ali belo?

Izberete pa lahko tudi rožo življenja mavričnih barv ali bele barve. Mavrica barv ima na človeka pozitiven vpliv, saj vsaka barva vibrira s svojo lastno resonanco. Mavrična oziroma vesela roža življenja obogati vodo z optimizmom ter krepi pozitiven odnos do sebe in sveta. Belo rožo življenja pa povezujemo z dobroto , iskrenostjo, začetkom in popolnostjo. Bela roža življenja pomaga razširiti zaznavanje in odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

 

Po vsem, kar ste prebrali, boste izdelke Nature’s Design z rožo življenja gotovo še raje uporabljali. Priporočamo, da rožo življenja izbirate po intuiciji – tisto, ki vas najbolj privlači.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories