Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Naročila prek spletne strani www.oblikenarave.si

Naročanje v spletni trgovini www.oblikenarave.si je mogoče 24 ur na dan, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV. Veljavnost cen za izbrano blago velja na dan nakupa.

Naročila sprejemamo prek oddaje nakupne košarice na www.oblikenarave.si, po elektronski pošti info@oblikenarave.si ali po telefonu 040 623 186.

Po oddaji naročila prejmete obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki ste jih izbrali. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna. Če želite odstopiti od naročila, nas prosimo obvestite najkasneje v šestih (6)  urah po oddaji naročila, in sicer po elektronski pošti info@oblikenarave.si ali po telefonu 040 623 186.

Zavrnitev naročila

Lastnik spletnega mesta www.oblikenarave.si si pridržuje pravico, da zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec naročene izdelke že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso že plačano kupnino nakažemo naslednji delovni dan.

Cene izdelkov

Vse objavljene cene izdelkov na www.oblikenarave.si so v evrih (€) in že vključujejo 22 % davek na dodano vrednost. Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup prek spletne strani www.oblikenarave.si. Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh www.oblikenarave.si. Fotografija in dejanski izgled izdelka se lahko razlikujeta.

Načini plačila in plačilni pogoji

Naročilo prek spletnega mesta www.oblikenarave.si je popolnoma varno. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretji osebi.

Spletno mesto www.oblikenarave.si omogoča naslednje načine plačila:

1. Plačilo po predračunu

Po oddaji naročila prejmete na vaš spletni naslov predračun. Na njem so vsi potrebni podatki za nakazilo. Veljavnost predračuna je 8 dni od takrat, ko ga prejmete. Po prejemu plačila vašega predračuna vam bo pošiljka dostavljena na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

2. Plačilo po povzetju

Po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski naslov predračun. Paket z naročenimi izdelki predamo kurirski službi. Ob prevzemu paketa kurirju z gotovino plačate znesek predračuna.

Reklamacija

Ob prejemu poškodovanega izdelka med transportom ali odprte embalaže izdelek takoj reklamirajte dostavljavcu in nas obvestite na elektronski naslov info@oblikenarave.si, kamor pošljite tudi fotografijo s poškodbo paketa. V primeru prejema napačnega izdelka ali izdelka z napako, nas takoj obvestite na elektronski naslov info@oblikenarave.si. Izdelek vam bomo zamenjali, pri čemer stroške dostave krijemo mi.

Vračilo blaga

Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu, nato pa se s podjetjem dogovoriti za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Če se kupec odloči za zamenjavo, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške dostaviti podjetju Andreja Šeme, s.p. najkasneje v štirinajstih (14) dneh po dogovoru o menjavi blaga. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju ali dostavljavcu, od katerega je blago prejel.

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh od prejema blaga) pošljemo drug artikel ali vrnemo že plačano kupnino. Ob vračilu blaga vas prosimo, da nam posredujte tudi številko računa za blago, vaše osebne podatke ter transakcijski račun, na  katerega želite, da se plačilo vrne.

Menjava blaga

Ob ugotovitvi, da vam izdelek ne ustreza, ga brez težav zamenjamo. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

Garancija o kakovosti

Proizvajalec jamči za kakovost izdelkov Nature’s Design. Izdelke brez simbola Roža življenja lahko perete v pomivalnemu stroju, izdelkov s simbolom pa ne, ker bi se simbol lahko poškodoval oz. obrabil. Proizvajalec jamči, da bodo izdelki Nature’s Design ob ustreznem čiščenju ostali brezhibni. Navodila za vzdrževanje so priložena izdelku. Garancija ne pokriva običajne obrabe proizvoda.

Uvoznik izdelkov Nature’s Design za Slovenijo zagotavlja dobavo originalnih nadomestnih delov: steklenih pokrovčkov za vse vrste karaf in vse dele steklenic THANK YOU (pokrovček, pluta, steklenica, cucelj …).

Avtorske pravice

Spletno mesto www.oblikenarave.si je v lasti podjetja Andreja Šeme, s.p. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij s spletnih strani dovoljeno samo z odobritvijo podjetja Andreja Šeme, s.p.

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tudi Splošnih in drugih pogojev. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories