Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
DELOVANJE IZDELKOV

DELOVANJE IZDELKOV

Izdelki Nature’s Design, ki jih zastopamo v Sloveniji, so resnično edinstveni. Vodo strukturirajo zaradi posebne oblike, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, simbol roža življenja pa daje vodi dodatne informacije in energijo. Da se z vodo nekaj zgodi, čutite v njenem okusu – mnogi pravijo »kot studenčnica je«.

 

  1. Edinstvena oblika izdelkov

Švicarski izdelki Nature’s Design strukturirajo vodo na najbolj naraven način – zgolj prek oblike izdelkov. Oblika je edinstvena in lepa, saj izhaja iz razmerij zlatega reza. To so razmerja, ki jih najdemo povsod v naravi, pa tudi v umetnosti in arhitekturi.

 

  1. Za rezultat so potrebne 3 minute

Na kristal vode ta oblika dokazano deluje dobrodejno. Ko vodo iz pipe natočimo v karafo ali kozarec, počakamo 3 minute. V tem času se voda strukturira. To pomeni, da se brezobličen kristal vode iz pipe spremeni v lepo urejen, šesterokoten kristal. Japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto je iznašel posebno tehniko, ki omogoča, da kristale vode fotografiramo pod mikroskopom. S to tehniko so v švicarskem laboratoriju EF Braun, Uttigen fotografirani tudi kristali iz naših izdelkov.

 

  1. Šesterokoten kristal je znak vitalne vode

Voda iz pipe zaradi potovanja po dolgih, ravnih ceveh, visokega pritiska, hranjenja v rezervoarju in drugih nenaravnih vplivov izgubi svojo naravno strukturo. Njen kristal postane brezobličen. Pitje take vode nas ne polni z energijo.

 

Zato dajmo vodo iz pipe v karafo, kozarec ali steklenico, da se ponovno strukturira. Fotografije vode, ki je bila v naših izdelkih dokazujejo, da so že 3 minute dovolj, da voda spet dobi lepo, šesterokotno strukturo. To je znak vitalne vode, vode, ki je polna energije. Strukturirano vodo telo lažje sprejme in tako je naše telo bolj hidrirano in organi lažje opravljajo svoje funkcije.

 

  1. Okus po studenčnici

Da se je z vodo iz pipe v karafi resnično nekaj zgodilo, bo potrdil njen okus. Voda dobi okus po studenčnici. Postane bolj mehka, nežna, svilnata. To opazijo številne stranke in zato naše izdelke z navdušenjem priporočajo svojim prijateljem.

 

  1. Roža življenja vodo dodatno obogati

Vsi naši izdelki delujejo zaradi edinstvene oblike. To je dovolj, da se voda strukturira. Lahko pa vodo dodatno obogatite tako, da izberete izdelek s simbolom roža življenja.

 

To je starodaven in močan simbol, ki so ga skozi tisočletja uporabljale številne kulture na različnih koncih sveta. V svoji preprosti lepoti in popolnosti simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

 

KATERO ROŽO ŽIVLJENJA NAJ IZBEREM?

Rožo življenja izberimo po intuiciji, tisto, ki nas najbolj privlači. Če ne zaupate intuiciji, pa vam bodo morda v pomoč spodnji opisi:

Zlata roža življenja

Najbolj priljubljena po vsem svetu. Zlato že od nekdaj slovi po svoji energijski moči. Zlata roža oplemeniti revitalizirano vodo z življenjsko energijo.

Vesela roža življenja

Mavrične barve pozitivno vplivajo na nas, saj vsaka barva vibrira s svojo lastno resonanco. Vesela roža obogati vodo z optimizmom, s pozitivnim odnosom do sveta in sebe.

Bela roža življenja

Barva čistosti. Povezujemo jo z dobroto, iskrenostjo, začetkom in popolnostjo. Bela roža pomaga razširiti zaznavanje in odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

Platinasta roža življenja

Platina je na našem planetu izjemno redka, zato so lastniki platine nanjo upravičeno ponosni. Platinasta roža krepi samozavest in ljubezen do nas samih.

 

Do zdaj sem poizkusil že kar nekaj različnih steklenic, informiranih, različnih oblik,… Ampak zdaj sem poizkusil še vašo karafo in lahko rečem da je edina, ki me je prepričala, da se nekaj z vodo dejansko zgodi. Že po nekaj minutah je voda čisto drugega okusa. Res priporočam, da poizkusite sami, voda je po okusu vrhunska, res dobra, deluje bolj živa in sveža.

Frenk Jeromel, Ljubljana

MOŠKI IN ŽENSKA – OGENJ IN VODA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories