Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
LEPOTICA SE PREDSTAVI

LEPOTICA SE PREDSTAVI

Najprej vam lepotico na hitro predstavimo: imenuje se “karafa Aladin”. Njena poslanstvo je revitalizacija vode. To poslanstvo opravlja zaradi posebne oblika, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, njen volumen pa vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje (1, 1, 2, 3, 5, 8). Zasnovana je v Švici in je plod izkušenih steklopihačev, ki jo ustvarjajo po tradicionalnih postopkih. Poznajo jo že v več kot 30 državah sveta. Na dnu ima vžgano Rožo življenja iz pravega zlata. Ima še nekaj sester z različnimi Rožami življenja (platina, pisana, bela) in različnih velikosti (od 1 dcl do 10 l). Njeno družino pa sestavljajo tudi različni kozarci za krepitev čaker, ki tudi nastopajo v Jasminini oddaji in številni drugi uporabni izdelki.

Uporabniki karafe Aladin si brez nje sploh ne predstavljamo več življenja. Vitalna voda ni le za pitje, uporabljamo jo tudi za pripravo čaja, za kuho, pri pripravi kruha in pecivo … Razveselijo se je tudi naši ljubljenčki in naše rože. V nadaljevanju vam razkrijemo 5 sposobnosti karafe Aladin:

1. ZDRAVA STRUKTURA IN ENERGIJA VODE
Ko vodo iz narave ujamemo v vodovodni sistem (dolge in ravne cevi, tema, visok pritisk, mirovanje v rezervoarjih), njena naravna šesterokotna struktura in energija ošibita. Ko pa vodo iz pipe s poškodovano strukturo kristala damo v karafo Aladin, se kristalu povrne izrazito harmonična šesterokotna struktura*. Voda spet postane vitalna, ima zdravo strukturo in je polna naravne energije.

2. IMELI BOSTE VEČ ENERGIJE
Ker je večina našega telesa voda, nam pitje vitalne vode vrača energijo. Energijo vitalne vode še dodatno okrepi karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, kajti ta kovina ima zelo močno energijo.

3. PREVENTIVA PRED BOLEZNIMI
Dr. Robert H. Steelooper je definiral, da ima vsa hrana in pijača, ki ima več kot 9.000 enot Bovisa, čistilni in terapevtski učinek na naše telo. Kar ima manj kot 7.000 enot Bovisa, nam krade energijo, kar lahko privede do bolezni. Laboratorijski testi iz Nemčije kažejo, da karafa Aladin občutno poviša vrednost enot Bovisa. “Pri vseh 3 vzorcih je vrednost vode iz 500 narasla na kar 18.500 enot Bovisa!” **

4. SPOSOBNOST ZDRAVLJENJA
Vse okoli nas vibrira z določeno frekvenco. Različne frekvence vplivajo na različne organe. Če želimo telesu dobro, mu moramo ponuditi širok spekter vibracij, ki spodbudijo vse organe in jim tako pomagajo do zdravja. “Voda iz karafe Aladin občutno poveča resonačno vibriranje na vsem spektru, kar dobrodejno vpliva na različne organe.”**

5. IZBOLJŠA OKUS VODE
Voda iz karafe Aladin (in drugih izdelkov Nature’s Design) dobi nežen, svilnat okus – kot voda iz izvira. Tudi ljudje, ki vode sicer nočejo piti, začnejo v njej uživati. Lastniki karafe Aladin spijejo več vode, kar je bistveno za optimalno delovanje telesa. Tudi zato, ker je karafa tako lepa, da se je radi večkrat dotaknejo in si natočijo kozarec vode.

 

Več o karafi Aladin izveste v klepetu ob kavi z Jasmino, v torek, 22.11. ob 18.08. Vabljeni k ogledu!

 

Pripravila: Andreja Šeme, Objavljeno v Klepet ob kavi – Novice

 

Viri:
*Laboratory EF Braun, CH-3628 Uttigen, Switzerland. Kristali vode so fotografirani z metodo dr. M. Emota.
** Certifikat dipl. ing Paul Sommer, Vitale Lebensraeume-Elektrobiologie – Technischke und biologische Gutachten, Ingenieurbuero “Gesundes Bauen und Wohnen”, Schleusingen, Germany, 2006

DELOVANJE IZDELKOV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories