Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
LEP VRČ ZA VODO – 5 RAZLOGOV ZA

LEP VRČ ZA VODO – 5 RAZLOGOV ZA

Preden sem spoznala švicarsko blagovno znamko Nature’s Design, sem vodo pila izključno iz kozarca. Vrč za vodo, ki bi mi bil všeč … Enostavno ga ni bilo. Zdaj pa imam steklen vrč za vodo Aladin, ki ni le čudovit na pogled, ampak zaradi edinstvene oblike, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, ustvari vitalno, strukturirano vodo. Kaj lepšega si lahko želimo, kot to, da naše telo vsak dan polnimo z vodo, ki je polna naravne energije!

 

5 razlogov ZA lep vrč za vodo:

 

  1. LEP VRČ ZA VODO OPAZIMO IN ZATO SE SPOMNIMO PITI – Precej banalen razlog, ko ga napišemo, v praksi pa se izkaže za zelo pomembnega. Veliko ljudi mi reče, da enostavno pozabljajo piti. V poplavi nalog in opravkov, ki jih imamo vsako uro dneva, to res ni nič čudnega. Poln vrč za vodo na mizi nas vedno, ko gremo mimo spomni, da moramo spiti nekaj vode.
  2. LEP VRČ ZA VODO POVZROČI, DA VODO PIJEMO RAJE IN BOLJ Z UŽITKOM – Saj poznate tisti občutek, ko si kupite nekaj lepega in potem komaj čakate, da to primete v roke. Če si omislite lep vrč za vodo, boste ob vsaki uporabi čutili zadovoljstvo zaradi estetskega užitka.
  3. LEP VRČ ZA VODO POLEPŠA MIZO – Običajno mizo krasi šopek rož ali skleda s sadjem. Našo mizo pa krasi lep vrč za vodo Aladin. Ne le zato, da ne pozabimo piti, ampak tudi zato, ker ga vsi obiskovalci opazijo, pohvalijo in z veseljem popijejo kozarec vode namesto česa drugega.
  4. LEP VRČ ZA VODO SPODBUJA K PITJU TUDI OTROKE – Marsikdo mi pove, da je naš vrč za vodo Aladin tako izboljšal okus vode, da jo po novem pijejo tudi njihovi otroci, ki so se je prej branili. Vedno več otrok pije samo še sladkane in gazirane pijače, kar jih vodi v debelost, zato je navajanje otrok na pitje vode že malih nog dalje, zelo pomembno.
  5. LEP VRČ ZA VODO, KI VODO TUDI REVITALIZIRA – Nenazadnje velja poudariti, da naš vrč za vodo Aladin ni le lep, ampak vodi povrne tudi njeno naravno strukturo in energijo. Ta princip delovanja je edinstven in patentiran. Dokaz delovanja so fotografije lepih vodnih kristalov. Po posebni tehniki japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota so jih v Švici pridobilli 2 minuti po tem, ko je bila voda hranjena v vrču za vodo Aladin. Fotografijo vodnega kristala najdete pri opisu vsakega izdelka na naši spletni strani.

 

Vrč za vodo Aladin je res lep. Marsikdo pa se vpraša, kako je s čiščenjem, ker ima tako ozek vrat. Čiščenje je enostavno. Natančna navodila za čiščenje vrča za vodo Aladin skupaj z videom najdete v prispevku TUKAJ.

 

V ponudbi imamo kar nekaj vrčev za vodo, zato boste gotovo našli pravega zase ali za darilo. Po svetu in tudi pri nas je najbolj priljubljen vrč za vodo Aladin z volumnom 1,3 litra. Na voljo pa so tudi manjši volumni (0,5 l) in večji (2,3 l). Nekaterim pa je bolj kot vrč za vodo Aladin všeč vrč za vodo Cadus.

 

Če pri odločitvi za svoj vrč za vodo potrebujete nasvet ali pomoč, prosim pokličite na 040 623 186 ali se oglasite na info @ oblikenarave.si

VODA – PREPROSTA POT DO ZDRAVJA OTROK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Kategorije