Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Steklenice

Steklenice in flaške za strukturirano vodo

S steklenico za vodo do bolj čistega okolja. Adijo, plastenke!

Plastenke so velikanski onesnaževalec okolje. Polno jih leži vse povsod. Najbolj žalostno pa je, da pristanejo v oceanih, kjer ogrožajo morske živali. Plastika tvori velikanske otoke, ki plavajo po morju in se razgrajuje do mikroplastike. Številne morske živali delčke plastike zamenjajo za hrano in jo pojejo, veliko se jih s plastiko zaduši. Prek prehranske verige pride plastika tudi v naše telo.

100 % eko steklenica za vodo. 100 % naravni materiali. 

Vse naše steklenice so narejene iz naravnih materialov, ki jih je v celoti mogoče reciklirati. Z nakupom eko steklenice lahko vsak od nas prispeva svoj delež k zmanjševanju količine odpadne plastike. Steklenice za vodo švicarskega proizvajalca Nature’s Design strukturirajo vodo in so čudovite na pogled. So delo izkušenih steklopihačev. Izdelane so iz neosvinčenega stekla, oblečene so v pluto, imajo lesen zamašek ali zamašek iz bioplastike, ki se na kompostu popolnoma razgradi.

Krasna flaška za strukturirano vodo. Ni informirana!

Ne le, da so naše flaške že na pogled nekaj posebnega – poseben je tudi okus vode, ki ga ustvarijo. Razlog se skriva v edinstveni obliki flašk za vodo, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, vsebujejo pa tudi Fibonaccijevo zaporedje (1,1,2,3,5). Vodo pustite v steklenici 3 minute in posebna oblika steklenice vodo iz pipe strukturira v pravilne šesterokotne kristale, ki so znak vitalne vode. Ko zamrznjeno kapljico vode pogledaš pod mikroskopom (metoda dr. Masaru Emoto), je vidna lepa, šesterokotna oblika kristala. Naše steklenice NISO informirane, ampak delujejo po principu edinstvene oblike (Zlati rez). Zato nimajo roka trajanja in delujejo večno.

Kar 6 različnih steklenic za vodo. Izberi pravo flaško zase!

Imejte steklenico za strukturirano vodo vedno pri sebi, telo vam bo hvaležno. Izbereš lahko steklenico LAGOENA z ozkim vratom in lesenim pokrovčkom (0.5 in 0.7 l) ali steklenico ARVE s širokim vratom in pokrovčkom iz švicarskega bora (0.5 in 0.7 l). Za dojenčke imamo stekleničke BABY s cucljem (0.3 l) z naravnega kavčuka, ki jih imajo dojenčki raje kot silikonske, steklo je borosilikatno in ga je mogoče prekuhati. Za kreativne duše pa je prava izbira steklenica z akvarelnimi barvicami in šablonami KIDS (0.5 l), s širokim vratom in pokrovčkom iz bioplastike.  

Vsak del eko steklenice lahko dokupiš. Dober in eko nakup!

Ker si resnično želimo doprinesti k zmanjševanju količine odpadkov, lahko prav vsak delček steklenice dokupite: pokrovček, steklenico, ovoj iz plute, elastike iz kavčuka, cucelj. Tako bo steklenica z vami res dolgoooooo časa. Pokrovček iz bioplastike lahko odvržete na kompost, kjer se popolnoma razgradi. Zato lahko rečemo, da je nakup stekleničke za vodo Nature’s Design prijazen do okolja in do denarnice. Nadomestne dele lahko kupiš TUKAJ
 
 

 • Filtri
 • Razvrsti:
  ...
 • Steklenica ARVE 0,5l 38.00  (vključuje 22 % DDV)

  Steklenica za boljšo vodo

  Steklenica za vodo, ki vodi izboljša okus

  Trendovska in praktična steklenica za vodo je narejena v razmerjih zlatega reza, zaradi česar se voda iz pipe strukturira in dobi boljši okus. Voda postane živa in okusna kot studenčnica.

  Flaška za vodo, ki je prijazna do okolja

  Nič plastike, sami naravni materiali, ki jih je v celoti mogoče reciklirati. Lesen pokrovček je posebna inovacija in odlično tesni – v notranjosti je iz naravnih smol, zunaj pa iz lesa švicarskega bora, ki prijetno zadiši po gozdu.

  Na zalogi

 • Steklenica Thank you Kids 0.5 l Original price was: 38.00 €.Current price is: 32.30 €. (vključuje 22 % DDV)

  Steklenica za vodo Thank you Kids

  Kreativna steklenica za vodo za kreativne otroke

  Steklenica za vodo Lagoena KIDS je nastala zato, ker želimo, da bi med otroki voda spet postala popularna in kul pijača. Otrok bo ponosen na svojo unikatno poslikano steklenico za vodo. Rad jo bo uporabljal in služila mu bo tudi kot motivacija za pitje. Tudi starši boste zadovoljni, saj bo vaš otrok pil vitalno strukturirano vodo, polno energije.

  Unikatna, priročna in eko steklenica za vodo

  UNIKATNOST: Poleg steklenice za vodo so v paketu še šablone s številnimi motivi in pastelne barvice, ki jih aktivirate z vodo. Tako bo lahko otrok na ovoju iz plute ustvaril unikatno poslikavo. Steklenica za vodo Thank you Kids je v celoti narejena iz naravnih materialov. Steklenico varuje ovoj iz plute. Pokrovček s cucljem za pitje je iz organske plastike in omogoča enostavno in varno uporabo.

  PREPROSTA UPORABA: Brez odvijanja pokrovčka. Preprosto dvignete in pijete! Odlično tudi za manjše otroke.

  EKO POKROVČEK: Pokrovček je iz bioplastike, ki je 100 % biološko razgradljiva in jo lahko odvržete na kompost.

  V CELOTI EKO MATERIALI: Nedrseč ovoj iz naravne plute je zelo prijeten na otip in varuje steklenico. Pred čiščenjem steklenice ovoj zlahka odstranimo – v le dveh potezah. Steklenica za vodo Thank you Kids ima pokrovček iz bio plastike, ki je 100 % razgradljiva.

  Samo še 1 na zalogi

 • Steklenica za vodo Lagoena 0,5 l 30.90  (vključuje 22 % DDV)

  Steklenica za vodo Lagoena 0,5 l je nekaj posebnega! Vrhunsko izgleda in naredi vrhunsko vodo. Voda se v steklenici Lagoena revitalizira, napolni z naravno energijo in dobi prijetno mehek okusa, kot studenčnica. 

  • Uporaba: V steklenico nalijte vodo, počakajte 3 minute in uživajte v okusu strukturirane vode.
  • Steklenica za vodo, ki vodi iz pipe izboljša okus, saj jo strukturira
  • Vaš doprinos k čistemu okolju: Adijo, plastenke!
  • Ekološko: 100 % iz naravnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati
  • Ob uporabi se zamašek sčasoma izrabi, kar je normalen pojav in možno ga je dokupiti (tukaj).

  • Vsebina paketa: Steklenica v kartonasti škatli + zloženka z razlago delovanja
  • Čiščenje: Ročno. Z nežnim (eko) detergentom. Pomagamo si lahko tudi s ščetko za čiščenje steklenic.

  POMEMBNO: Lesenega pokrovčka nikoli ne čistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, ampak le z vlažno krpo, sicer se lahko poškoduje.

  Na zalogi

 • Steklenica za vodo Lagoena 0,7 l 35.90  (vključuje 22 % DDV)

  Steklenica za vodo Lagoena 0,7 l je nekaj posebnega! Vrhunsko izgleda in naredi vrhunsko vodo. Voda se v steklenici Lagoena revitalizira, napolni z naravno energijo in dobi prijetno mehek okusa, kot studenčnica. 

  • Uporaba: V steklenico nalijte vodo, počakajte 3 minute in uživajte v okusu strukturirane vode.
  • Steklenica za vodo, ki vodi iz pipe izboljša okus, saj jo strukturira
  • Vaš doprinos k čistemu okolju: Adijo, plastenke!
  • Ekološko: 100 % iz naravnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati
  • Ob uporabi se zamašek sčasoma izrabi, kar je normalen pojav in možno ga je dokupiti (tukaj).

  • Vsebina paketa: Steklenica v kartonasti škatli + zloženka z razlago delovanja
  • Čiščenje: Ročno. Z nežnim (eko) detergentom. Pomagamo si lahko tudi s ščetko za čiščenje steklenic.

  POMEMBNO: Lesenega pokrovčka nikoli ne čistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, ampak le z vlažno krpo, sicer se lahko poškoduje.

  Na zalogi

 • Pokrovček za steklenico ARVE iz lesa švicarski bor 11.90  (vključuje 22 % DDV)

  Najbolj izpopolnjen zamašek za naše steklenice s širokim vratom ARVE (in prej THANK YOU).

  Zamašek lesa švicarskega bora se prilega na vse velikosti steklenic s širokim vratom ARVE 0,5 in 0,7 (in Thank you – 0.3, 0.5 in 0.7 litra).

  Je zelo kompakten in trpežen ter narejen iz samih naravnih materialov.

  Na zalogi

 • Lesen pokrovček za Lagoena 0,7 in 0,5 l 5.10  (vključuje 22 % DDV)

  Lesen pokrovček za steklenico Lagoena volumna 0,5 in 0,7 litra je potrošni material, ki se z uporabo obrabi. To je normalen, naraven proces uporabe. Zato lahko nadomestni pokrovček dokupite.

  Na zalogi

 • Ščetka za čiščenje steklenic 7.20  (vključuje 22 % DDV)

  Ustvarjena je iz naravnih vlaken, zato je okolju prijazna in nežno očisti vašo steklenico.

  Ščetka je dolga 30 cm in omogoča temeljito čiščenje steklenice.

  Na zalogi

Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories