Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
KARAFA ALADIN – VSE V ENEM

KARAFA ALADIN – VSE V ENEM

Karafa Aladin navdušuje že več kot 15 let in je po vsem svetu najbolj priljubljen izdelek švicarske blagovne znamke Nature’s Design. “Tako je lepa. In tako čarobno vpliva na vodo!” Valovi stekla in mehurčkast zamašek odražata spretnost izkušenost steklarskih mojstrov. Karafa Aladin privablja pogleda in pristane na marsikateri listi želja. Veseli smo, ko dobivamo povratne informacije uporabnikov karafe – vsi so nad njo navdušeni in prav kmalu si ne predstavljajo več življenja brez nje.

ČUDOVITA

Resnično – karafa Aladin je čudovita na pogled, saj je ustvarjena po razmerjih zlatega reza. Naše oko vidi, da je oblika izdelka v popolni harmoniji. Po zlatem rezu je ustvarjeno naše delo (saj poznate DaVincijevo sliko človeka, kajne?) in narava (na primer cvet sončnice, školjka, list praproti …). Tudi najlepše fotografije, umetniške slike in arhitektura upošteva razmerja zlatega reza, zato jo občutimo kot “nekaj lepega”, racionalno pa morda niti ne znamo razložiti, zakaj nas privlači in nam je všeč.

DOBRODEJNA

Najlepše je, da karafa ni le lepa, ampak tudi funkcionalna, saj vodo revitalizira na popolnoma naraven način. Rezultati testov iz Nemčije, Japonske in Švice dokazujejo, da se voda v karafi Aladin odlično počuti. Fotografije kristalov vode kažejo, da se njena struktura že po 3 minutah v karafi Aladin lepo uredi, kristal postane lepe, šesterokotne strukture. Voda si v karafi odpočije od stresne poti po dolgih in ravnih vodovodnih ceveh in pod visokim pritiskom. Spet postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

Karafa ne vpliva dobro le na vodo. Oddaja tudi blagodejno resonančno vibriranje v radiju 2 metrov. Resonančno vibriranje je kot nekakšna notranja masaža organov. Vsak organ deluje na določeni frekvenci, če ni v ravnovesju pa lahko pride do težav. Vibriranje karafe deluje harmonično na naše notranje organe, jih poživlja oziroma pomirja.

ZELO UPORABNA

Voda iz karafe Aladin še zdaleč ni uporabna le za pitje. Z njo lahko naredite vitalno rižoto, kruh, pecivo, tudi čaj je boljšega, bolj nežnega okusa. Vitalne vode iz karafe bodo vesele vaše rože, razbohotile se bodo. Tudi mucke in kužki imajo ljubijo vodo iz karafe – živali dobro vedo, kaj je dobro. Otroci in moški, ki vode sicer ne marajo, vodo vzljubijo.

Najbolj priljubljena po vsem svetu je karafa Aladin, ki ima na dnu vžgano rožo življenja iz pravega zlata in nas polni z življenjsko energijo. Katero pa bi izbrali vi? Ne pozabite tega povedati tudi svojim najbližjim. Sploh, če imate kmalu rojstni dan.

karafa Aladin

———————-

Oglejte si še:

Zakaj je okus vode iz naših izdelkov boljši?

Energija vode – kako se meri?

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Kategorije