Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Fine stvari

 • Filtriranje
 • Razvrsti:
  ...
 • Sprej Air-Ion 15.50  (vključuje 22 % DDV)

  Študije so dokazale preporod zraka po uporabi razpršilca vode Air-ion. Stekleničko napolnimo z vodo in nanjo pritrdimo priložen razpršilnik. Vodo razpršimo po prostoru, kar takoj poživi postan zrak in zastalo energijo okolja. Revitalizirana voda iz razpršilca vsebuje negativne ione, ki spremenijo ozračje sobe – zrak postane svež, kakršen je v bližini slapov. Razpršilec vode ima na dnu odtisnjeno belo rožo življenja.

  Stekleničko lahko uporabimo tudi kot kozmetični pripomoček. Vanjo lahko natočimo cvetno vodico za obraz in jo razpršimo po koži.

  Na zalogi

 • Slamica Calamus 9.20  (vključuje 22 % DDV)

  Vrtinec je naravni fenomen in temelj za dizajn steklene slamice. V njeni notranjosti so spiralne zareze, zaradi kateri se tekočina, ki steče skoznjo, močno zavrtinči. Kot lahko opazimo v naravi (tornado, valovi, divje reke), vrtinec poveča stopnjo energije.

  Oblika nežne strukture ročno pihane slamice izhaja iz razmerij zlatega reza. Dolžina slamice je 24 cm.

  Primerno tudi za otroke, starejše od 6 let.

  Na zalogi

 • Ščetka za čiščenje slamic 6.20  (vključuje 22 % DDV)

  Edinstvena ščetka iz kozjih dlak s konico iz volne za nežno in učinkovito čiščenje slamice Calamus. Dolžina 30 cm.

  Na zalogi

 • Skodelica Shinno 15.50  (vključuje 22 % DDV)

  Elegantna skodelica Shinno iz kakovostnega nemškega porcelana slonokoščene barve spremeni pitje čaja v poseben obred. Edinstvena oblika skodelice izhaja iz razmerij zlatega reza, zaradi česar se čaj revitalizira in postane prijetno mehkega okusa in poln naravne energije. Dno skodelice krasi simbol rože življenja, kar energijo čaja še dodatno okrepi.

  Na zalogi

 • Kozarec Jasmina :: zlata roža življenja 18.50  (vključuje 22 % DDV)

  Kozarec Jasmina je zelo eleganten. Je iz tanjšega stekla in vsak kozarec je unikat, saj je delo tradicionalnega steklopihaštva. Oblika kozarca izhaja iz razmerij zlatega reza, zaradi česar se voda revitalizira. ZLATA roža življenja iz pravega zlata na dnu kozarca pa vodo dodatno začini z življenjsko energijo.

  Na zalogi

 • Kozarec Galileo (0,5 l) – bela roža 20.50  (vključuje 22 % DDV)

  Za vse vodoljubce! Po novem ne boste vsakih pet minut pri pipi, če bo ob vas kozarec Galileo – POLLITRSKI kozarec za vodo. Tako kot sestrice Jasmine in bratci Mythos iz družine Nature’s Design je tudi ta kozarec krasen na pogled – razmerja zlatega reza poskrbijo za to, da se voda iz pipe strukturira. Morda se sliši čudno – po domače to pomeni, da boste pili odlično vodo, mehkega okusa. Čin čin!

  Na zalogi

 • Karafa za vino Rubellum 71.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa Rubellum je namenjena dekantiranju in revitaliziranju rdečega vina. Oblika karafe je precizno izdelana po razmerjih zlatega reza, kar omogoča, da vino spremeni svojo strukturo. Karafa Rubellum vino energijsko okrepi, njegove lastnosti pridejo bolj do izraza (cvetica, okus). Karafi je priložen eleganten steklen pokrovček. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol bele rože življenja, ki nam odpira oči za nove priložnosti.

  – energijsko okrepi vino

  – idealna dopolnitev karafi so kozarci Calix za vino.

  Samo še 1 na zalogi

 • Karafa Phoenix 1 l (bela roža življenja) 60.90  (vključuje 22 % DDV)

  Nekaj popolnoma drugačnega v naši ponudbi. Elegantna karafa čistih linij in sodobnega dizajna.

  Tako kot vsi izdelki Nature’s Design je tudi ta karafa ustvarjena v skladu z razmerji zlatega reza in zato strukturira vodo.

  Odlično se poda v vsak dom, še posebej pa v dom z modernim pridihom.

  Na dnu karafe je bela roža življenja, pokrovček pa je iz lesa švicarskega bora, cemprina. Na vrhnjemu robu je oblikovan lijček, da se voda lepo izlije v kozarec.

  Samo še 1 na zalogi

 • Podstavek za kozarce OLJKA (set dveh) 19.90  (vključuje 22 % DDV)

  Podstavek za kozarce iz lesa oljke

  Podstavka za kozarce iz plemenitega oljčnega lesa se lepo prilegata vsem našim kozarcem Mythos in našim vinskim kozarcem. Podstavek za kozarce lahko uporabljate tudi za kozarce Jasmina. S podstavkom za kozarce iz lesa oljke boste zaščitili mizo in jo istočasno tudi polepšali z naravnim elementom lesa.

  Oljka – energija drevesa

  Oljčno drevo je bilo od nekdaj simbol rodovitnosti, slave in miru. Energija drevesa navdihuje in spodbuja komunikacijo.

  V setu sta dva podstavka za kozarce.

  Samo še 2 na zalogi

Close Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Close
Close
Kategorije