Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela)

Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela)

81.00  (vključuje 22 % DDV)

Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela) je očarljiva na pogled in ima dvojno moč. Njena oblika po razmerjih zlatega reza oživi vodo, priloženi kristali pa jo dodatno napolnijo z vitalno energijo. Vrečka s kristali (kamena strela, roževec, ametist) je priložena. Kristale položite v odprtino karafe na dnu in zaprete. Kristali skozi steklo, ki je zaradi silicija zelo prevoden material, oddajo vibracije v vodo in jo dodatno obogatijo.

  • Uporaba: V vrč natočite vodo iz pipe ali filtrirano vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira in strukturira. Takoj boste opazili razliko: postane bolj mehka in nežna.

  • Vsebina paketa: Vrč s steklenim pokrovom v kartonasti škatli + vrečka s kristali: ametist, roževec, kamena strela (50 g) + certifikat + zloženka z razlago delovanja
  • Čiščenje: Ročno. V vrč damo 1 žlico sode bikarbone in cca. 0,5 dcl alkoholnega kisa. Naredi se reakcija v obliki pene, počakamo, da se umiri. Vsebino v vrču pretresemo, da doseže vso notranjost. Pustimo pol ure. Nato po notranjosti podrgnemo s ščetko za čiščenje karaf (ali s kuhalnico, ki smo jo ovili v kuhinjsko krpo) in splaknemo s toplo vodo. Zunanje dno vrča ne sme stati v kisu, saj lahko ta poškoduje simbol na dnu. Čiščenje lahko izvedemo tudi s citronsko kislino. Zunanjost vrča očistimo z nežnim (eko) detergentom.
Samo še 13 na zalogi
  ... obiskovalcev si ogleduje ta izdelek

Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela) zaradi edinstvene oblike strukturira vodo, da postane nežnega, mehkega okusa – kot studenčnica. Priložena mešanica kristalov pa vodo dodatno obogati.

  • Pijte obogateno strukturirano vodo: Voda dobi okus po studenčnici! Če težko pijete vodo iz pipe, boste ob pitju vode iz tega vrča uživali. Če pozabljate piti, je vrč za vodo na mizi super opomnik. Strukturirano vodo telo lažje sprejme, kar izboljša hidracijo.
  • Inovativen princip: Edinstvena oblika izhaja iz razmerij zlatega reza, kar dokazano izboljša strukturo vode.
  • Laboratorijsko dokazano: Fotografije vodni kristalov iz naših izdelkov so narejene po principu japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota in prikazujejo lepo oblikovane, šesterokotne kristale, ki so dokaz vitalne vode.
  • Vredno zaupanja: Zasnovano v Švici. Narejeno v EU. Na trgu od 2005. Naprodaj v več kot 20 državah sveta. Že 12 let v Sloveniji.
  • Vrsta izdelave: Delo tradicionalnega steklopihaštva (1,3 l), kozarca (0,25 l) sta strojno delo
  • Material: neosvinčeno steklo, primerno do 70°C
Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories
Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela) strukturira vodo iz pipe, da postane mehka in nežna, kot studenčnica.

Karafa Aladin s kristali (ametist, roževec, kamena strela)

81.00  (vključuje 22 % DDV)

Ask a Question