Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Karafa Aladin z belo rožo življenja za več širine

Karafa Aladin z belo rožo življenja za več širine

61.00  (vključuje 22 % DDV)

Karafa Aladin z belo rožo življenja revitalizirano vodo začini z informacijo za širino zaznavanja – življenje vidimo širše, zaznamo več priložnosti in znamo prisluhniti nasvetom. Želite biti bolj odprti do sveta? Potem je ta karafa prava za vas.

  • Uporaba: V vrč natočite vodo iz pipe ali filtrirano vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira in strukturira. Takoj boste opazili razliko: postane bolj mehka in nežna.

  • Vsebina paketa: Vrč s steklenim pokrovom v kartonasti škatli + certifikat + zloženka z razlago delovanja
  • Čiščenje: Ročno. V vrč damo 1 žlico sode bikarbone in cca. 0,5 dcl alkoholnega kisa. Naredi se reakcija v obliki pene, počakamo, da se umiri. Vsebino v vrču pretresemo, da doseže vso notranjost. Pustimo pol ure. Nato po notranjosti podrgnemo s ščetko za čiščenje karaf (ali s kuhalnico, ki smo jo ovili v kuhinjsko krpo) in splaknemo s toplo vodo. Zunanje dno vrča ne sme stati v kisu, saj lahko ta poškoduje simbol na dnu. Čiščenje lahko izvedemo tudi s citronsko kislino. Zunanjost vrča očistimo z nežnim (eko) detergentom.
Samo še 5 na zalogi
  ... obiskovalcev si ogleduje ta izdelek

Karafa Aladin z belo rožo življenja za za širino zaznavanja zaradi edinstvene oblike strukturira vodo, da postane mehka kot studenčnica.

  • Pijte obogateno strukturirano vodo: Voda dobi okus po studenčnici! Če težko pijete vodo iz pipe, boste ob pitju vode iz tega vrča uživali. Če pozabljate piti, je vrč za vodo na mizi super opomnik. Strukturirano vodo telo lažje sprejme, kar izboljša hidracijo.
  • Inovativen princip: Edinstvena oblika izhaja iz razmerij zlatega reza, kar dokazano izboljša strukturo vode.
  • Laboratorijsko dokazano: Fotografije vodni kristalov iz naših izdelkov so narejene po principu japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota in prikazujejo lepo oblikovane, šesterokotne kristale, ki so dokaz vitalne vode.
  • Vredno zaupanja: Zasnovano v Švici. Narejeno v EU. Na trgu od 2005. Naprodaj v več kot 20 državah sveta. Že 12 let v Sloveniji.
  • Vrhunsko darilo: Ker vsak od nas rabi opomnik za pitje vode. Ker je strukturirana voda boljša in boljšega okusa. Unikatno, dobrodejno, vsak dan uporabno.
  • Vrsta izdelave: Delo tradicionalnega steklopihaštva (1,3 l)
  • Material: neosvinčeno steklo, primerno do 70°C
Moja košarica
Nazadnje ste si ogledali
Categories
Karafa Aladin z belo rožo življenja za več širine obogati strukturirano vodo in jo napolni s širino zaznavanja, da vidimo kakšno priložnost več.

Karafa Aladin z belo rožo življenja za več širine

61.00  (vključuje 22 % DDV)

Ask a Question