Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Vrč za vodo Aladin za več življenjske energije (set 1+4)

Vrč za vodo Aladin za več življenjske energije (set 1+4)

118.50  (vključuje 22 % DDV)

Vrč za vodo Aladin (set 1+4) je vrhunsko darilo za poroko, obletnico, okrogel rojstni dan. Iščete čudovito, uporabno in dobrodejno darilo? To je to! Set naše najbolj priljubljene karafe Aladin za krepitev življenjske energije z rožo življenja iz pravega zlata v družbi 4 kozarcev Mythos prav tako z zlato rožo življenja. Karafa in kozarca so pakirani v eni škatli. 

 • Uporaba: V vrč natočite vodo iz pipe ali filtrirano vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira in strukturira. Takoj boste opazili razliko: postane bolj mehka in nežna.

 • Vsebina paketa: Vrč s steklenim pokrovom in 4 kozarci pakirano v eni kartonasti škatli + certifikat + zloženka z razlago delovanja
 • Čiščenje: Ročno. V vrč damo 1 žlico sode bikarbone in cca. 0,5 dcl alkoholnega kisa. Naredi se reakcija v obliki pene, počakamo, da se umiri. Vsebino v vrču pretresemo, da doseže vso notranjost. Pustimo pol ure. Nato po notranjosti podrgnemo s ščetko za čiščenje karaf (ali s kuhalnico, ki smo jo ovili v kuhinjsko krpo) in splaknemo s toplo vodo. Zunanje dno vrča ne sme stati v kisu, saj lahko ta poškoduje simbol na dnu. Čiščenje lahko izvedemo tudi s citronsko kislino. Zunanjost vrča očistimo z nežnim (eko) detergentom.
Samo še 2 izdelkov na zalogi.
 •  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

  Vrč za vodo Aladin za več življenjske energije (set 1+4)

  118.50  (vključuje 22 % DDV)

  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

    ... obiskovalcev si ogleduje ta izdelek

  Vrč za vodo Aladin (set 1+4) zaradi edinstvene oblike strukturira vodo, da postane nežnega, mehkega okusa – kot studenčnica. Vrhunsko darilo – unikatno, dobrodejno in vsak dan uporabno!

  • Pijte obogateno strukturirano vodo: Voda dobi okus po studenčnici! Če težko pijete vodo iz pipe, boste ob pitju vode iz tega vrča uživali. Če pozabljate piti, je vrč za vodo na mizi super opomnik. Strukturirano vodo telo lažje sprejme, kar izboljša hidracijo.
  • Inovativen princip: Edinstvena oblika izhaja iz razmerij zlatega reza, kar dokazano izboljša strukturo vode.
  • Laboratorijsko dokazano: Fotografije vodni kristalov iz naših izdelkov so narejene po principu japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota in prikazujejo lepo oblikovane, šesterokotne kristale, ki so dokaz vitalne vode.
  • Vredno zaupanja: Zasnovano v Švici. Narejeno v EU. Na trgu od 2005. Naprodaj v več kot 20 državah sveta. Že 12 let v Sloveniji.
  • Vrsta izdelave: Delo tradicionalnega steklopihaštva (1,3 l), kozarca (0,25 l) sta strojno delo
  • Material: neosvinčeno steklo, primerno do 70°C
  Košarica
  Close Nazadnje ste si ogledali
  Kategorije