Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Karafa Delicate 0,5 l za več življenjske energije (zlata roža življenja)

Karafa Delicate 0,5 l za več življenjske energije (zlata roža življenja)

45.90  (vključuje 22 % DDV)

Karafa Delicate je pomanjšana verzija slavne karafe Alladin. Če iščete karafo samo zase, je ta velikost karafe prava izbira. Pol litra je ravno prav za eno osebo, zadošča pa tudi za dve, če nista preveč žejni. Ko jo izpraznite, jo spet napolnite in počakajte tri minute, pa bo nova vitalna voda pripravljena. ZLATA roža življenja iz pravega zlata pa revitalizirano vodo iz karafe začini še z življenjsko energijo.

Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije.

Samo še 5 izdelkov na zalogi.
+
 •  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

  Karafa Delicate 0,5 l za več življenjske energije (zlata roža življenja)

  45.90  (vključuje 22 % DDV)

  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

    ... obiskovalcev si ogleduje ta izdelek

  Volumen: 0,5 litra

  Izdelava: ročno delo – tradicionalno steklopihaštvo

  Material: neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C

  Vodni kristal iz karafe Delicate

  Rožo življenja izberimo po intuiciji, tisto, ki nas najbolj privlači. Če ne zaupate intuiciji, pa vam bodo morda v pomoč spodnji opisi:

  ZLATA ROŽA ŽIVLJENJA

  Najbolj priljubljena po vsem svetu. Zlato že od nekdaj slovi po svoji energijski moči. Zlata roža je iz 24-karatnega zlata in oplemeniti revitalizirano vodo z življenjsko energijo.

  VESELA ROŽA ŽIVLJENJA

  Mavrične barve pozitivno vplivajo na nas, saj vsaka barva vibrira s svojo lastno resonanco. Vesela roža obogati vodo z optimizmom, s pozitivnim odnosom do sveta in sebe.

  BELA ROŽA ŽIVLJENJA

  Barva čistosti. Povezujemo jo z dobroto, iskrenostjo, začetkom in popolnostjo. Bela roža pomaga razširiti zaznavanje in odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

  PLATINASTA ROŽA ŽIVLJENJA

  Platina je na našem planetu izjemno redka, zato so lastniki platine nanjo upravičeno ponosni. Platinasta roža krepi samozavest in ljubezen do nas samih.

  VPLIV ROŽE ŽIVLJENJA NA VODO

  Rožo življenja ima na dnu večina izdelkov Nature’s Design. Zaradi oblike izdelkov se voda revitalizira, zaradi Rože življenja pa se še dodatno oplemeniti.

  Roža življenja je močan simbol, ki so ga skozi tisočletja uporabljale številne kulture. V svoji preprosti lepoti in popolnosti simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

  Roža življenja je na dno izdelkov vžgana pri 600 °C. Različne rože življenja imajo različne vplive na naša čustva in asociacije.

  Close Košarica
  Close Nazadnje ste si ogledali
  Close
  Close
  Kategorije