Steklenice za vodo

Steklenice za vodo

Steklenice za strukturirano vodo 

Steklenice za vodo - praktične in lepe

Imejte steklenico za vodo vedno pri sebi in poskrbite za svojo hidracijo. Saj veste, ko začutite žejo, ste že dehidrirani. Zato pijte po malem skozi ves dan. Z našimi steklenicami za vodo vam bo pitje vode v užitek. Tako posebne so. Prijetne na otip in prijetne na pogled. Vaša steklenica za vodo ne bo ostala neopažena.

Steklenice za vodo - sami naravni materiali

Smo EKO. Zato so naše steklenice steklene, varuje pa jih ovoj iz plute, ki ga povezujeta elastiki iz gume. Pokrovček steklenic je iz lesa, v notranjosti pa so naravne smole, zato pokrovček dobro tesni. Če želite, lahko dokupite pokrovček z lijem iz bioplastike.

Steklenice za vodo - za strukturirano vodo

Naše steklenice niso samo lepe in ekološke, ampak vodo tudi strukturirajo. Skrivnost je v posebni obliki steklenic, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, kar na vodo dokazano dobrodejno vpliva. V Švici so kapljico vode iz steklenice zamrznili in fotografirali pod mikroskopom (tehnika dr. Masaru Emoto). Fotografija kaže lepo strukturiran, šesterokoten kristal, kar je znak vitalne vode. Najbolj pomembno pa je, da boste razliko v okusu vode čutili in uživali v prijetno mehki, svilnati vodi.

Steklenice za vodo - za otroke

Po raziskavah OECD, ki je bila izvedena v 39 državah sveta, popijejo največ sladkih gaziranih pijač prav slovenski 15-letniki. To pomeni kar 20 kilogramov sladkorja letno samo zaradi pijače. Zato smo ustvarili super kul steklenice. Otroci jih sami porišejo s priloženimi akvarelnimi barvicami, ki jih aktivirajo z vodo, lahko uporabijo tudi priložene šablone. Tako si ustvarijo unikatno steklenico za vodo, ki jo bodo gotovo z veseljem uporabljali in posledično popili manj sladkih pijač.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.