Steklenice za vodo za otroke

Steklenice za vodo za otroke

Steklenice za strukturirano vodo - otroci

Po raziskavi OECD, ki je bila narejena v 39 državah sveta, popijejo največ sladkih gaziranih pijač slovenski 15-letniki. Povprečen slovenski mladostnik popije kar 7 decilitrov sladke gazirane pijače na dan. Če bi to pretvorili v kocke sladkorja, to pomeni letno okoli 20 kg sladkorja samo prek pijače. Dejstvo, ki bi nas moralo zaskrbeti in spraviti v akcijo. (Celoten članek Voda - preprosta pot do zdravja otrok PREBERITE)

Steklenice za vodo - prebudite otrokovo kreativnost

Ponudite svojemu otroku super kul steklenico za vodo. Že na izgled je zelo posebna, saj jo obdaja ovoj iz plute. Najbolj pa jih bo razveselilo, da lahko po pluti rišejo in tako ustvarijo čisto svojo steklenico. Akvarelne barvice, ki jih aktivirate z vodo in šablone za ustvaranje so priložene.

Stekleničke za dojenčke - cucelj iz naravnega kavčuka

Za dojenčke izberite steklenico Thank you Baby. V celoti je iz naravnih materialov. Cucelj je iz naravnega kavčuka, ki ga imajo dojenčki praviloma raje kot silikonskega. Steklo je odporno do 100 stopinj, zato lahko stekleničko prekuhate in tako dezinficirate. Lahko pa jo perete tudi v pomivalnemu stroju. 

Steklenice za vodo - sami naravni materiali

Smo EKO. Zato so naše steklenice steklene, varuje pa jih ovoj iz plute, ki ga povezujeta elastiki iz gume. Steklenica z vodo je zaprta s pokrovčkom iz bioplastike z lijem. Pokrovček z lijem omogoča enostavno pitje. Dobro je vedeti, da je pokrovček iz bioplastike v celoti razgradljiv in ga lahko odvržete na kompost, kjer se v nekaj mesecih popolnoma razgradi. 

Steklenice za vodo - za strukturirano vodo

Naše steklenice niso samo lepe in ekološke, ampak vodo tudi strukturirajo. Skrivnost je v posebni obliki steklenic, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, kar na vodo dokazano dobrodejno vpliva. V Švici so kapljico vode iz steklenice zamrznili in fotografirali pod mikroskopom (tehnika dr. Masaru Emoto). Fotografija kaže lepo strukturiran, šesterokoten kristal, kar je znak vitalne vode. Najbolj pomembno pa je, da boste razliko v okusu vode čutili in uživali v prijetno mehki, svilnati vodi.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.