Steklenice za vodo za odrasle

Steklenice za vodo za odrasle

Steklenice za strukturirano vodo - odrasli

Steklenice za vodo - praktične in lepe

Imejte steklenico za vodo vedno pri sebi in poskrbite za svojo hidracijo. Saj veste, ko začutite žejo, ste že dehidrirani. Zato pijte po malem skozi ves dan. Z našimi steklenicami za vodo vam bo pitje vode v užitek. Tako posebne so. Prijetne na otip in prijetne na pogled. Vaša steklenica za vodo ne bo ostala neopažena.

Steklenice za vodo - sami naravni materiali

Smo EKO. Zato so naše steklenice steklene, varuje pa jih ovoj iz plute, ki ga povezujeta elastiki iz gume. Izberete lahko steklenico z lesenim pokrovčkom ali pa s pokrovčkom iz bioplastike z lijem. Slednje so novost v ponudbi. Dobro je vedeti, da je pokrovček iz bioplastike v celoti razgradljiv in ga lahko odvržete na kompost, kjer se v nekaj mesecih popolnoma razgradi. 

Steklenice za vodo - za strukturirano vodo

Naše steklenice niso samo lepe in ekološke, ampak vodo tudi strukturirajo. Skrivnost je v posebni obliki steklenic, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, kar na vodo dokazano dobrodejno vpliva. V Švici so kapljico vode iz steklenice zamrznili in fotografirali pod mikroskopom (tehnika dr. Masaru Emoto). Fotografija kaže lepo strukturiran, šesterokoten kristal, kar je znak vitalne vode. Najbolj pomembno pa je, da boste razliko v okusu vode čutili in uživali v prijetno mehki, svilnati vodi.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.