Steklenice

Steklenice

Steklenice in flaške za strukturirano vodo

S steklenico za vodo do bolj čistega okolja. Adijo, plastenke!

Plastenke so velikanski onesnaževalec okolje. Polno jih leži vse povsod. Najbolj žalostno pa je, da pristanejo v oceanih, kjer ogrožajo morske živali. Plastika tvori velikanske otoke, ki plavajo po morju in se razgrajuje do mikroplastike. Številne morske živali delčke plastike zamenjajo za hrano in jo pojejo, veliko se jih s plastiko zaduši. Prek prehranske verige pride plastika tudi v naše telo.

100 % eko steklenica za vodo. 100 % naravni materiali. 

Vse naše steklenice so narejene iz naravnih materialov, ki jih je v celoti mogoče reciklirati. Z nakupom eko steklenice lahko vsak od nas prispeva svoj delež k zmanjševanju količine odpadne plastike. Steklenice za vodo švicarskega proizvajalca Nature's Design strukturirajo vodo in so čudovite na pogled. So delo izkušenih steklopihačev. Izdelane so iz neosvinčenega stekla, oblečene so v pluto, imajo lesen zamašek ali zamašek iz bioplastike, ki se na kompostu popolnoma razgradi.

Krasna flaška za strukturirano vodo. Ni informirana!

Ne le, da so naše flaške že na pogled nekaj posebnega - poseben je tudi okus vode, ki ga ustvarijo. Razlog se skriva v edinstveni obliki flašk za vodo, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, vsebujejo pa tudi Fibonaccijevo zaporedje (1,1,2,3,5). Vodo pustite v steklenici 3 minute in posebna oblika steklenice vodo iz pipe strukturira v pravilne šesterokotne kristale, ki so znak vitalne vode. Ko zamrznjeno kapljico vode pogledaš pod mikroskopom (metoda dr. Masaru Emoto), je vidna lepa, šesterokotna oblika kristala. Naše steklenice NISO informirane, ampak delujejo po principu edinstvene oblike (Zlati rez). Zato nimajo roka trajanja in delujejo večno.

Kar 6 različnih steklenic za vodo. Izberi pravo flaško zase!

Imejte steklenico za strukturirano vodo vedno pri sebi, telo vam bo hvaležno. Izbereš lahko steklenico LAGOENA z ozkim vratom in lesenim pokrovčkom (0.5 in 0.7 l) ali steklenico ARVE s širokim vratom in pokrovčkom iz švicarskega bora (0.5 in 0.7 l). Za dojenčke imamo stekleničke BABY s cucljem (0.3 l) z naravnega kavčuka, ki jih imajo dojenčki raje kot silikonske, steklo je borosilikatno in ga je mogoče prekuhati. Za kreativne duše pa je prava izbira steklenica z akvarelnimi barvicami in šablonami KIDS (0.5 l), s širokim vratom in pokrovčkom iz bioplastike.  

Vsak del eko steklenice lahko dokupiš. Dober in eko nakup!

Ker si resnično želimo doprinesti k zmanjševanju količine odpadkov, lahko prav vsak delček steklenice dokupite: pokrovček, steklenico, ovoj iz plute, elastike iz kavčuka, cucelj. Tako bo steklenica z vami res dolgoooooo časa. Pokrovček iz bioplastike lahko odvržete na kompost, kjer se popolnoma razgradi. Zato lahko rečemo, da je nakup stekleničke za vodo Nature's Design prijazen do okolja in do denarnice. Nadomestne dele lahko kupiš TUKAJ

 

 

Padajoče

Padajoče

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.