Steklenice

Steklenice

Steklenice in flaške za strukturirano vodo

S steklenico za vodo do bolj čistega okolja. Adijo, plastenke!

Plastenke so velikanski onesnaževalec okolje. Polno jih leži vse povsod. Najbolj žalostno pa je, da pristanejo v oceanih, kjer ogrožajo morske živali. Plastika tvori velikanske otoke, ki plavajo po morju in se razgrajuje do mikroplastike. Številne morske živali delčke plastike zamenjajo za hrano in jo pojejo, veliko se jih s plastiko zaduši. Prek prehranske verige pride plastika tudi v naše telo.

100 % eko steklenica za vodo. 100 % naravni materiali. 

Vse naše steklenice so narejene iz naravnih materialov, ki jih je v celoti mogoče reciklirati. Z nakupom eko steklenice lahko vsak od nas prispeva svoj delež k zmanjševanju količine odpadne plastike. Steklenice za vodo švicarskega proizvajalca Nature's Design strukturirajo vodo in so čudovite na pogled. So delo izkušenih steklopihačev. Izdelane so iz neosvinčenega stekla, oblečene so v pluto, imajo lesen zamašek ali zamašek iz bioplastike, ki se na kompostu popolnoma razgradi.

Krasna flaška za strukturirano vodo. Ni informirana!

Ne le, da so naše flaške že na pogled nekaj posebnega - poseben je tudi okus vode, ki ga ustvarijo. Razlog se skriva v edinstveni obliki flašk za vodo, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, vsebujejo pa tudi Fibonaccijevo zaporedje (1,1,2,3,5). Vodo pustite v steklenici 3 minute in posebna oblika steklenice vodo iz pipe strukturira v pravilne šesterokotne kristale, ki so znak vitalne vode. Ko zamrznjeno kapljico vode pogledaš pod mikroskopom (metoda dr. Masaru Emoto), je vidna lepa, šesterokotna oblika kristala. Naše steklenice NISO informirane, ampak delujejo po principu edinstvene oblike (Zlati rez). Zato nimajo roka trajanja in delujejo večno.

Kar 8 različnih steklenic za vodo. Izberi pravo flaško zase!

Imejte steklenico za strukturirano vodo vedno pri sebi, telo vam bo hvaležno. Izbereš lahko steklenico z lesenim pokrovčkom Lagoena (0.5 in 0.7 l) ali steklenico s pokrovčkom iz bioplastike Thank you (0.3, 0.5 in 0.7 l). Za dojenčke imamo stekleničke s cucljem Thank you Baby (0.3 l) z naravnega kavčuka, ki jih imajo dojenčki raje kot silikonske. Za kreativne duše pa je prava izbira steklenica z barvicami in šablonami Thank you Kids (0.3 in 0.5 l) Pokrovček iz bioplastike lahko odvržeš na kompost, kjer se popolnoma razgradi.    

Vsak del eko steklenice lahko dokupiš. Dober in eko nakup!

Ker si resnično želimo doprinesti k zmanjševanju količine odpadkov, lahko prav vsak delček steklenice dokupite: pokrovček, steklenico, ovoj iz plute, elastike iz kavčuka, cucelj. Tako bo steklenica z vami res dolgoooooo časa. In zato je nakup stekleničke za vodo Nature's Design prijazen do okolja in do denarnice. Nadomestne dele lahko kupiš TUKAJ.

 

 

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.