Viale s kristali

Viale s kristali

Obogatimo vodo in življenje s kristali

Že stoletja je znano, da imajo kristali posebno energijo in so nam lahko v pomoč pri različnih težavah. Kristali v lični stekleni palici, ki je odličen medij za shranjevanje kristalov, polepšajo vsako mizo in izboljšajo pitno vodo.

Navodilo za uporabo: Položite vialo v vrč z vodo. Kristali začnejo delovati takoj, po približno 5 minutah postane voda vitalna, strukturirana in obogatena z močjo kristalov.

Primeren vrč za vialo: Iz naše ponudbe so prava izbira vrč Cadus z belo rožo življenja (1l) ali karafa Alladin (2.3 l). Uporabite lahko tudi vrč, ki ga imate doma, če gre vanj viala premera 45 mm in dolžine 320 mm.

Dobro je vedeti: Viale niso zapečatene, zato lahko kristale čez čas tudi zamenjate.

Katera viala je prava za vas in vašo družino?

Izberite jo lahko intuitivno - tista, ki vam je všeč na prvi pogled, morda pa vam bodo pri odločitvi pomoč spodnji opisi, ki izhajajo iz lastnosti in energijskih moči posameznih kristalov.

Viala s kristali Spring water (kamena strela, roževec, ametist): Prinaša harmonijo in odpravlja stres. Spodbuja k novim začetkom. Čisti prostor negativnih energij.

Viala s kristali Sleep well (ametist, fluorit, oranžni kalcit): Prinaša notranji mir in sprostitev. Pomaga pri odpravljanju strahov in izboljšuje razpoloženje.

Viala s kristali Vitality (akvamarin, sodalit, kamena strela): Za ustvarjalnost, komunikacijo in sodelovanje. Obnavlja energijsko ravnovesje in krepi imunski sistem.

Viala s kristali Relax (roževec, aventurin, ametist): Pomirja čustva, sprošča in spodbuja pozitiven pogled na svet. Krepi samozavest. Varuje in ščiti.

Viala s kristali Sport (kamena strela, magnezit, rdeči jaspis): Spodbuja usklajeno delovanje telesa in ga krepi. Utrjuje dobro samopodobo in nežno prizemlji.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.