Naših TOP 10

Naši najbolj prodajani izdelki za strukturiranje vode

Kdor se z našimi izdelki za revitaliziranje in strukturiranje vode sreča prvič običajno pravi: "O, kako lepi izdelki. Ampak kako naj izberem, ko jih je pa tako veliko?". Švicarsko podjetje Nature's Design je res zasnovalo že veliko izdelkov za strukturiranje vode, več kot 80 jih je že. To pa zato, ker želijo, da vsak najde pravega zase. No, če smo iskreni, se nikoli ne neha le pri enem. Ko enkrat preizkusiš katerega od izdelkov za strukturiranje vode Nature's Design, se v blagovno znamko enostavno zaljubiš. Zadovoljni uporabniki so že v več kot 30 državah sveta, že šest let tudi v Sloveniji.

 

Če za strukturirano vodo še niste slišali in se vam vse skupaj zdi čudno, predlagamo, da en izdelek za strukturiranje vode preizkusite. Nič vam ni treba vedeti, le vodo iz pipe natočite vanj in po 3 minutah postane trda voda mehkega in nežnega okusa kot studenčnica. Če vas zanima, zakaj voda spremeni okus, si preberite prispevek na blogu Zakaj je okus vode boljši. Vsekakor pa velja, da lahko izdelek, če z njim ne boste zadovoljni, vrnete v 14 dneh od nakupa. V šestih letih ga ni vrnil še nihče.

 

Če že veste, da ima voda spomin, sposobnost zaznavanja in energijo, potem boste naše izdelke za strukturiranje vode znali ceniti in jih boste pridno uporabljali. Najbolj vsestransko uporabna je karafa Aladin z volumnom 1,3 litra. Naš najbolj prodajan izdelek za strukturiranje vode je karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, ki strukturirano vodo napolni še z življenjsko energijo.

Karafa ustvari strukturirano vodo za pitje, priporočamo pa, da strukturirano vodo uporabljate tudi za pripravo vitalnega čaja, kruha, rižot, juh in drugih dobrot. Cenile jo bodo tudi vaše rože, prav razbohotijo se. Poudariti velja, da strukturirano vodo ljubijo tudi hišni ljubljenčki. Veliko strank poroča, da so vodo iz pipe odklanjali, vodo iz karafe pa obožujejo. Strukturirana voda bo razveselila tudi ribice v akvariju. 

 

Skratka: privoščite si nekaj dobrega zase! Odlična ideja tudi za darilo. Telo bo hvaležno, saj strukturirana voda omogoča optimalno hidracijo in s tem opravljanje telesnih funkcij.

 

Padajoče

Padajoče

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.