Kozarci

Kozarci za strukturirano vodo

Največja ponudba kozarcev za strukturirano vodo na svetu! V njej je trenutno kar 21 kozarcev!

Informirani kozarci za strukturirano vodo

Kozarci švicarske blagovne znamke Nature's Design za strukturirano vodo so zelo priljubljeni že v več kot 30 državah sveta. Nič čudnega, saj je ponudba kozarcev za strukturirano vodo tako bogata, da vsak najde enega ali dva (ali cel set) zase, pa še veliko za darila.

16 kozarcev ima volumen 2,5 decilitra in so iz debelejšega stekla, imenujejo se Mythos. 5 kozarcev pa je ročno pihanih in so iz tanjšega stekla z volumnom 3 decilitre, imenujejo se Jasmina. 

S fotografijami kristalov vode, ki so prikazani ob vsakem kozarcu, je dokazano, da se struktura vode v kozarcih resnično spremeni. Fotografije so posnete v laboratoriju v Švici s tehniko japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota.

Kateri kozarec boste izbrali zase? Naši kozarci za strukturiranje vode so tudi krasno in uporabno darilo!

Po izkušnjah strank lahko zatrdimo, da bodo kozarca za strukturirano vodo vsi veseli. Poznate koga, ki pije dovolj vode? Če bo imel ob sebi tak kozarec, se bo stanje gotovo spremenilo. Iz kozarca za strukturirano vodo vsak rad pije vodo, saj občuti, da voda iz pipe postane mehkega in nežnega okusa, kot studenčnica.

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.