5 & 10 l (Beauty & Universe)

Karafe velikanke za strukturirano vodo (5 in 10 l) 

Impozantne steklene karafe velikanke za strukturirano vodo

Karafe velikanke (5 in 10 l) za strukturirano vodo so prekrasne in praktične. imajo kovinsko pipico, ki omogoča enostavno nalivanje. Vsaki karafi je priložen steklen pokrovček in steklena tuba, ki se vstavi v notranjost karafe. Tubo lahko napolnite z ledom, ki bo vodo hladil ali pa z mešanico kristalov (ametist, roževec, kamena strela). Idealna velikost za uporabo na seminarjih in strokovnih srečanjih, v zdravstvenih in fizioterapevtskih ordinacijah, v podjetjih, v bankah, kozmetičnih salonih. Zaradi lepote in uporabnosti pa jo marsikdo izbere tudi za v svoj dom. Ob družinski uporabi se 5 litrov hitro obrne.

Karafe velikanke za strukturirano vodo - eko in ekonomična odločitev

Vse več podjetij opušča nakupe pijač v plastenkah in se odloča za pijače v stekleni embalaži. A lahko ste še bolj ekološki - postrezite strankam z vodo iz steklene karafe. Tako boste najbolj ekološki in še "zero waist". Nakup karafe pa ni le ekološka, ampak tudi ekonomična odločitev. Če ponudite strankam strukturirano vodo iz pipe, vas to ne stane praktično nič (0,4 centa na liter). Okus strukturirane vodo iz karafe pa je občutno boljši kot okus vode naravnost iz pipe. Da o odličnem vtisu, ki ga boste pustili, sploh ne izgubljamo besed.

Karaf velikank nimamo na zalogi. Za naročilo pokličite: 040 623 186 ali pišite na info@oblikenarave.si

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.