1,3 l (Alladin) TOP SELLER

1,3 l (Alladin) TOP SELLER

Karafa za strukturiranje vode Aladin (1,3 l)

Karafa za strukturiranje vode te velikosti je najbolj priljubljen izdelek švicarske blagovne znamke Nature's Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika, čaroben vpliv na vodo in dodatna obogatitev z rožo življenja - zmagovalna kombinacija.

Zakaj je karafo za strukturiranje vode dobro imeti?

Ker vsi raje pijemo vodo, ki je dobrega okusa. V karafi se z vodo iz pipe zgodi nekaj čarobnega. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica. Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Karafa za strukturiranje vode je ustvarjena po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Simbol roža življenja na dnu karafe vodo še dodatno obogati.

Karafa za strukturirano vodo je odlično darilo

Vsak je bo vesel, ker je krasna na pogled, pa še tako zelo uporabna. Obdarovanec bo zagotovo spil več vode, kot sicer, kar je odlična popotnica do optimalnega delovanja telesa. Set karafe in dveh ali pa štirih kozarcev pakiranih v eno škatlo je krasno darilo za posebne priložnosti: za poroko, okroglo obletnico, vselitveno darilo.

Če še vedno niste prepričani, da karafo za strukturiranje vode Aladin enostavno morate imeti, preberite zapis na blogu: Lep vrč za vodo - 5 razlogov ZA.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.