1,3 l (Alladin) TOP SELLER

1,3 l (Alladin) TOP SELLER

Karafa za strukturiranje vode Aladin (1,3 l)

Karafa za strukturiranje vode te velikosti je najbolj priljubljen izdelek švicarske blagovne znamke Nature's Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika, čaroben vpliv na vodo in dodatna obogatitev z rožo življenja - zmagovalna kombinacija.

Zakaj je karafo za strukturiranje vode dobro imeti?

Ker vsi raje pijemo vodo, ki je dobrega okusa. V karafi se z vodo iz pipe zgodi nekaj čarobnega. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica. Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Karafa za strukturiranje vode je ustvarjena po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Simbol roža življenja na dnu karafe vodo še dodatno obogati.

Karafa za strukturirano vodo je odlično darilo

Vsak je bo vesel, ker je krasna na pogled, pa še tako zelo uporabna. Obdarovanec bo zagotovo spil več vode, kot sicer, kar je odlična popotnica do optimalnega delovanja telesa. Set karafe in dveh ali pa štirih kozarcev pakiranih v eno škatlo je krasno darilo za posebne priložnosti: za poroko, okroglo obletnico, vselitveno darilo.

Če še vedno niste prepričani, da karafo za strukturiranje vode Aladin enostavno morate imeti, preberite zapis na blogu: Lep vrč za vodo - 5 razlogov ZA.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.