Karafe in vrči

Čudovite karafe in vrči za strukturiranje vode

Pitje strukturirane vode je pravi užitek!

Vsak, ki prvič vidi našo karafo, reče UAU! Oblika je res posebna na pogled, a hkrati popolnoma v sozvočju z naravo, saj izhaja iz razmerij zlatega reza, ki so prisotni povsod v naravi in po katerih je ustvarjeno tudi naše telo. Ampak naše karafe niso priljubljene le zaradi lepote, uporabnike prepriča predvsem sprememba okusa vode iz pipe. Številni okus vode iz karafe primerja s studenčnico. Se spomnite čudovito mehkega okusa studenčnice v hribih? No, v takem okusu vode lahko uživate vsak dan. Če imate doma našo karafo ali vrč za strukturiranje vode. 

Roža življenja - katero izbrati

Karafe Nature's Design imajo na dnu roži življenja. Roža življenja je starodaven geometrijski simbol svete geometrije. Vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja ter je izvor vsega. Če se poglobimo v razumevanje tega simbola, se približamo razumevanju življenja in vesolja. Roža življenja je bila pomemben simbol skozi vso zgodovino. Najdemo jo lahko na različnih celinah in v različnih kulturah po vsem svetu in ne pripada nobeni religiji. Več o roži življenja si preberite v tej blog objavI: Roža življenja - kaj je to in kakšno moč ima?

Katero karafo za strukturiranje vode priporočamo? 

Najbolj priročna je karafa za strukturiranje vode Aladin z volumnom 1,3 litra. Ta velikost obstaja kar v petih različicah, med njimi najbolj priljubljena in prodajana je karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, ki vodo revitalizira in strukturira ter jo napolni še z življenjsko energijo. Karafa ustvari strukturirano vodo za pitje, priporočamo pa, da strukturirano vodo uporabljate tudi za pripravo vitalnega čaja, kruha, rižot, juh in drugih dobrot. Cenile jo bodo tudi vaše rože, prav razbohotijo se, poročajo stranke. Poudariti velja, da strukturirano vodo ljubijo tudi hišni ljubljenčki. Veliko strank poroča, da so vodo iz pipe odklanjali, vodo iz karafe pa obožujejo.

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.