Karafe in vrči

Čudovite karafe in vrči za strukturiranje vode

Pitje strukturirane vode je pravi užitek!

Vsak, ki prvič vidi našo karafo, reče UAU! Oblika je res posebna na pogled, a hkrati popolnoma v sozvočju z naravo, saj izhaja iz razmerij zlatega reza, ki so prisotni povsod v naravi in po katerih je ustvarjeno tudi naše telo. Ampak naše karafe niso priljubljene le zaradi lepote, uporabnike prepriča predvsem sprememba okusa vode iz pipe. Številni okus vode iz karafe primerja s studenčnico. Se spomnite čudovito mehkega okusa studenčnice v hribih? No, v takem okusu vode lahko uživate vsak dan. Če imate doma našo karafo ali vrč za strukturiranje vode. 

Roža življenja - katero izbrati

Karafe Nature's Design imajo na dnu roži življenja. Roža življenja je starodaven geometrijski simbol svete geometrije. Vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja ter je izvor vsega. Če se poglobimo v razumevanje tega simbola, se približamo razumevanju življenja in vesolja. Roža življenja je bila pomemben simbol skozi vso zgodovino. Najdemo jo lahko na različnih celinah in v različnih kulturah po vsem svetu in ne pripada nobeni religiji. Več o roži življenja si preberite v tej blog objavI: Roža življenja - kaj je to in kakšno moč ima?

Katero karafo za strukturiranje vode priporočamo? 

Najbolj priročna je karafa za strukturiranje vode Aladin z volumnom 1,3 litra. Ta velikost obstaja kar v petih različicah, med njimi najbolj priljubljena in prodajana je karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, ki vodo revitalizira in strukturira ter jo napolni še z življenjsko energijo. Karafa ustvari strukturirano vodo za pitje, priporočamo pa, da strukturirano vodo uporabljate tudi za pripravo vitalnega čaja, kruha, rižot, juh in drugih dobrot. Cenile jo bodo tudi vaše rože, prav razbohotijo se, poročajo stranke. Poudariti velja, da strukturirano vodo ljubijo tudi hišni ljubljenčki. Veliko strank poroča, da so vodo iz pipe odklanjali, vodo iz karafe pa obožujejo.

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Padajoče

  1. 1
  2. 2

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.