Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s
Karafa velikanka Beauty 5 l (platinasta roža življenja)

Karafa velikanka Beauty 5 l (platinasta roža življenja)

367.00  (vključuje 22 % DDV)

Ravno pravšnja za manjša podjetja in za uporabo v sejnih sobah.

Karafa Beauty s patentirano pipico za vodo omogoča pogosto, enostavno, higienično in ekonomično vsakodnevno uporabo. Karafo lahko očistite z vročo vodo.

Edinstvena oblika karafe vodo strukturira, platinsta roža življenja pa jo dodatno obogati – krepi občutek o lastni vrednosti.

(poldragi kamni in lesen podstavek niso priloženi, oboje je mogoče dokupiti)

Samo še 3 izdelkov na zalogi.
+
 •  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

  Karafa velikanka Beauty 5 l (platinasta roža življenja)

  367.00  (vključuje 22 % DDV)

  Vas še nekaj zanima? Vprašajte.

    ... obiskovalcev si ogleduje ta izdelek

  Rožo življenja izberimo po intuiciji, tisto, ki nas najbolj privlači. Če ne zaupate intuiciji, pa vam bodo morda v pomoč spodnji opisi:

  ZLATA ROŽA ŽIVLJENJA

  Najbolj priljubljena po vsem svetu. Zlato že od nekdaj slovi po svoji energijski moči. Zlata roža je iz 24-karatnega zlata in oplemeniti revitalizirano vodo z življenjsko energijo.

  VESELA ROŽA ŽIVLJENJA

  Mavrične barve pozitivno vplivajo na nas, saj vsaka barva vibrira s svojo lastno resonanco. Vesela roža obogati vodo z optimizmom, s pozitivnim odnosom do sveta in sebe.

  BELA ROŽA ŽIVLJENJA

  Barva čistosti. Povezujemo jo z dobroto, iskrenostjo, začetkom in popolnostjo. Bela roža pomaga razširiti zaznavanje in odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

  PLATINASTA ROŽA ŽIVLJENJA

  Platina je na našem planetu izjemno redka, zato so lastniki platine nanjo upravičeno ponosni. Platinasta roža krepi samozavest in ljubezen do nas samih.

  VPLIV ROŽE ŽIVLJENJA NA VODO

  Rožo življenja ima na dnu večina izdelkov Nature’s Design. Zaradi oblike izdelkov se voda revitalizira, zaradi Rože življenja pa se še dodatno oplemeniti.

  Roža življenja je močan simbol, ki so ga skozi tisočletja uporabljale številne kulture. V svoji preprosti lepoti in popolnosti simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

  Roža življenja je na dno izdelkov vžgana pri 600 °C. Različne rože življenja imajo različne vplive na naša čustva in asociacije.

  SKU: 7416 Kategorija:
  Close Košarica
  Close Nazadnje ste si ogledali
  Close
  Close
  Kategorije