Jedilne mize in klopi

Jedilne mize in klopi - masivni les

 

Jedilna miza je srce doma. Okoli nje nastajajo zgodbe in spomini. Ob njej se družina srečuje ob obrokih, na njej se rojevajo prve risbice in živalice iz plastelina, z nje ob posebnih priložnostih še posebej lepo diši, ob njej se spletajo pogovori in razkrivajo skrivnosti.

 

Včasih so jedilne mize uporabljali iz generacije v generacijo. Če vam družinsko življenje veliko pomeni, velja razmisliti, da bi to staro navado obudili. Uporabo skozi več generacij pa bo zmogel le izdelek iz masivnega lesa. Lesena miza z zaobljenimi robovi bo v prostor oddajala prijetno energijo, izbran les pa bo oddajal tudi svoje vibracije in sporočilo. Oglejte si pohištvo, ki smo ga že ustvarili. Med pogovorom bomo spoznali vaše želje in za vas ustvarili kos pohištva, ki ga boste radi uporabljali in bo vaš dom polnil s prijetno energijo izbranega lesa.

 

Oglejte si pohištvo, ki smo ga že ustvarili. Med pogovorom bomo spoznali vaše želje in za vas ustvarili jedilno mizo, za katero se boste radi zbirali in bo vaš dom polnila s prijetno energijo izbranega lesa.

POHIŠTVO IZDELANO IZKLJUČNO PO NAROČILU.

USTVARJENO ROČNO V SLOVENIJI IZ SLOVENSKEGA LESA.

100 % LESA, 0 % IVERKE.

Padajoče

Padajoče

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.