Jedilne mize in klopi

Jedilne mize in klopi - masivni les

 

Jedilna miza je srce doma. Okoli nje nastajajo zgodbe in spomini. Ob njej se družina srečuje ob obrokih, na njej se rojevajo prve risbice in živalice iz plastelina, z nje ob posebnih priložnostih še posebej lepo diši, ob njej se spletajo pogovori in razkrivajo skrivnosti.

 

Včasih so jedilne mize uporabljali iz generacije v generacijo. Če vam družinsko življenje veliko pomeni, velja razmisliti, da bi to staro navado obudili. Uporabo skozi več generacij pa bo zmogel le izdelek iz masivnega lesa. Lesena miza z zaobljenimi robovi bo v prostor oddajala prijetno energijo, izbran les pa bo oddajal tudi svoje vibracije in sporočilo. Oglejte si pohištvo, ki smo ga že ustvarili. Med pogovorom bomo spoznali vaše želje in za vas ustvarili kos pohištva, ki ga boste radi uporabljali in bo vaš dom polnil s prijetno energijo izbranega lesa.

 

Oglejte si pohištvo, ki smo ga že ustvarili. Med pogovorom bomo spoznali vaše želje in za vas ustvarili jedilno mizo, za katero se boste radi zbirali in bo vaš dom polnila s prijetno energijo izbranega lesa.

POHIŠTVO IZDELANO IZKLJUČNO PO NAROČILU.

USTVARJENO ROČNO V SLOVENIJI IZ SLOVENSKEGA LESA.

100 % LESA, 0 % IVERKE.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Prednosti

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete in vam vrnemo denar.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakup nad 70 € = 0 € GRATIS, nad 45 €=2€, pod 45 € = 4 €. Plačilo po povzetju = 1,22 €.

ŠVICARSKI DIZAJN

Zasnovano v Švici. Laboratorijsko potrjeno delovanje s tehniko fotografiranja kristalov dr. Emota.

TELEFONSKO SVETOVANJE

Verjamemo, da med toliko dobrega težko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.