Pohištvo iz lesa - galerija

Bio pohištvo iz masivnega lesa - eko oprema doma

 

V naravi ni ostrih linij, vse je mehko in zaobljeno, pri modernem pohištvu pa je običajno veliko ostrih linij in robov. Po feng shui-u ostre linije v prostor oddajajo ostre energije. Če so te ostre puščice energije usmerjene v osebo v prostoru, lahko to privede do glavobola, nespečnosti, utrujenosti ali bolečin v tistem delu telesa, ki je najbolj izpostavljen. Koničasti vogali šibijo naše energijsko polje, saj sekajo našo auro in jo slabijo.

 

Za prijetno počutje potrebujemo pohištvo zaobljenih oblik in mehkih robov. Pohištvo iz iverke ni takšno, saj zaradi lastnosti materiala mehkih linij in zaobljenih robov velikokrat ni mogoče izdelati. Les pa tovrstne obdelave omogoča, zato lahko pod rokami pravih mojstrov nastaja pohištvo prijetnih, naravnih oblik. Kratkoročna rešitev ostrih vogalov je zakrivanje s prtom, lončnico z zaobljenimi listi, ki raste navzdol oz. navzgor in tako s svojimi listi zakrije oster rob, samostoječa luč in podobno. Dolgoročna rešitev pa je leseno pohištvo z zaobljenimi robovi.

Pomembno je poudariti, da je naše pohištvo ustvarjeno iz masivnega lesa in zaščiteno večinoma z olji, na željo stranke pa z laki na vodni osnovi. Stranke cenijo naše bio pohištvo in poročajo o prijetnem počutju v eko opremljenem domu. 

Oglejte si bio pohištvo, ki smo ga že ustvarili. Med pogovorom bomo spoznali vaše želje in za vas ustvarili kos eko pohištva, ki ga boste radi uporabljali in bo vaš dom polnil s prijetno energijo izbranega lesa. 

 

POHIŠTVO IZDELANO IZKLJUČNO PO NAROČILU.

USTVARJENO ROČNO V SLOVENIJI IZ SLOVENSKEGA LESA. 

100 % LESA, 0 % IVERKE. 

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.