Trgovina

Oblike narave - najboljše iz narave pri vas doma

V naši trgovini najdete samo najboljše izdelke, ki povečajo vašo kakovost življenja. Švicarski izdelki Nature's Design za strukturiranje vode poskbijo, da boste vedno optimalno hidrirani in polni energije. Njihova blagovna znamka Pinus cembra z izdelki iz dišečega švicarskega bora - cemprina pa dokazano poskrbijo za boljši spanec in počutje. Ker naše zdravje ni odvisno le od prehrane in vode, ampak tudi od bivalnega okolja, smo v ponudbo vključili tudi eko pohištvo iz masivnega lesa, ki ga izdelujemo izljučno po naročilu. Za začetek pa si lahko omislite leseno servirno desko, ki bo v vas prebudila ljubezen do lesa - enega lepših naravnih materialov. 

Ponudba je res pestra in kakovostna. Če potrebujete nasvet, nas le pokličite. Veliko damo na oseben pristop, zato bomo zelo veseli vašega klica. (040 623 186 Andreja)

Padajoče

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Padajoče

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Prednosti

 

14-dnevna garancija

Garantiramo zadovoljstvo. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni vrnete v originalni embalaži in vrnemo vam denar. 
 

Hitra dostava

Izdelek vam dostavimo prek hitre pošte DPD. Za potrebe dostavi ob naročilu dopišite svojo telefonsko številko, da se boste lažje uskladili za prevzem.
 

Varen nakup

Izdelek plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti. Varni so tudi vaši osebni podatki.
 

Brezplačno svetovanje

Verjamemo, da med toliko dobrega tažko izberete. Pokličite in se pogovorimo: 040 623 186.