Pogosta vprašanja

A ti izdelki res delujejo?

Ja, res. Verjemite, da se ne bi podala v tole, če ne bi bila 100 % prepričana. Teoretično sem vedela, da bi izdelki morali delovati. Praktično pa sem se prepričala na sejmu v Nemčiji - vodo sem poizkusila. V Nemčiji (vsaj v Nurembergu) imajo res grozno vodo iz pipe, a ko sem jo pustila počivati v karafi, je postala voda mehka, nežna in prijazna za pitje.

No, in zadovoljne, pravzaprav navdušene so prav vse stranke - od leta 2012 pa vse do danes ni nihče vrnil izdelka ali se pritožil, da ne deluje.

Kako ti izdelki delujejo?

Zelo preprosto - na podlagi oblike. Ustvarjeni so po razmerjih zlatega reza in to na vodo dokazano dobrodejno deluje. Zakaj? Tega ne vemo. Ampak kaj pa lahko ostane tudi skrivnost, kajne? Prav zato so izdelki Nature's Design malo čarobni.

Kako pa je s čiščenjem?

Ker je velika večina izdelkov ročno delo, priporočamo spoštljivo ravnanje in ročno čiščenje. V karafo nalijte toplo vodo in nekaj alkoholnega kisa in/ali sode bikarbone. Pustite nekaj časa in izplahnite. To je to. Vodni kamen se ne nabira, zato drgnjenje s ščetko ni potrebno.

Vidim, da so na dnu neki simboli. Kateri je pravi zame?

Na dnu večine izdelkov je starodaven simbol roža življenja, ki so jo že pred več kot 5000 leti uporabljali na različnih koncih sveta. Roža energijsko dodatno bogati revitalizirano vodo iz naših izdelkov. Najbolj priljubljena je roža življenja iz pravega zlata - je energijsko najbolj močna in nam podarja življenjsko energijo. Vesela roža življenja je pisana in vrača optimizem in radosten odnos do življenja. Bela roža odpira zorni kot, pomaga videti priložnosti in prisluhniti nasvetom. Platinasta roža pa vrača ljubezen do sebe in krepi samozavest.