Izkušnje strank

Izdelki Nature's Design so tudi v Sloveniji zelo priljubljeni. Zelo smo veseli vsake pošte in klica navdušenih uporabnikov. Tudi vašega!

Sporočite nam svoja opažanja. Zelo cenimo povratno informacijo uporabnikov. (info@oblikenarave.si ali 040 623 186)

Tole pa je, moram napisati, moje najboljše novoletno darilo :))) Hvala, hvala, hvala.
Petra, Ljubljana

Voda je vsem všeč, je razlika.
Ana

Z veseljem in ponosom vam sporočam, da je pitje vode iz karafe in kozarcev izvrsten užitek in nam zelo ljub obred! Zaradi navdušenja naše družine, pa želim naročiti še naslednje izdelke Nature's Design...
...navdušenje naše družine in okolice nad izdelki Nature's Design se širi, zato želim naročiti še naslednja dva kozarca.
Maja, Kisovec

Izdelki so naravnost enkratni, fenomenalni in srečni so lahko vsi, ki prepoznajo njihovo vrednoto.
Jasmina, Ljubljana

Dan po tistem, ko smo na predavanju Sanje Lončar točili vodo iz karafe velikanke, je v našo knjigarno prišla v gospa, ki je pila vodo (kar precej je je popila) in nam povedala, da je bil njen urin skoraj črn. Takoj se je spomnila, da je to verjetno od naše vode:) Bila je čisto navdušena, saj je sigurna, da je voda sprožila čiščenje njenega organizma, kajti pred kratkim je zaključila s kemoterapijo. Vzpodbudno ...
Saša, Knjigarna Zdaj, Ljubljana

Zelo, zelo sem vesela vašega kozarčka. Že nekaj časa jih uporabljamo pomalem vsi v družini. Najstarejši sin nama je lansko leto za Božička kupil kozarčka za vino, jaz pa imam kozarček z afirmacijo harmonija, pa slamico imamo, v službi pa kraljuje karafa. Jaz sem postala čisto odvisna od njihovih energij. Res hvala še enkrat iz srca…
Mojca, Bodonci (prejemnica kozarčka v nagradni igri)

Sem zelo zadovoljna s karafo, ki jo imam. To je zdaj prvič, da sem prišla do vode, ki jo pijem res z užitkom.
Maja M. iz Ljubljane

Imam veliko karafo z zlato rožo, ki je prelepa (karafa, pa roža tudi) in vsi, ki pridejo k meni na obisk so nad njo navdušeni. Oblika karafe je fantastična, rada imam zaobljene predmete, tudi poklopec je všečen.
Tatjana K. iz Izole

Že od celjskega sejma naprej smo v naši družini očarani nad Cadusom in ga dnevno uporabljamo. Vzeli smo ga celo s seboj na dopust. Voda je v vrču res povsem drugačna. Hvala vam. Lep dan,
Klemen L. iz Kranja

Do zdaj sem poizkusil že kar nekaj različnih steklenic, informiranih, različnih oblik,... Ampak zdaj sem poizkusil še veliko Karafo in lahko rečem da je edina, ki me je prepričala, da se nekaj z vodo dejansko zgodi. Že po nekaj minutah je voda čisto drugega okusa. Res priporočam, da poizkusite sami, voda je po okusu vrhunska, res dobra, deluje bolj živa in sveža.
Frenk J. iz Ljubljane

Juhuhuhu, kako lepo..prav presrečna sem, saj sem si želela kozarec z afirmacijo POGUM! :) Delam na sebi in verjamem v moč barv in čaker...hvala iz srca.
Heidi, Koper (prejemnica kozarčka v nagradni igri)

Hvala Oblike narave, da poskrbite za dobro pretočnost mojih čaker. Res najlepša hvala, zelo ste me razveselili.
Tele kozarce ves čas kupujem prijateljem za rojstne dneve ali kar tako, sebi pa ga še nisem...in zdaj ga imam.
Hvaležna zelo!
Alja iz Ljubljane (prejemnica kozarčka v nagradni igri)

Lani sem pri vas že kupila dva kozarčka Mythos in sta super. Ko je bila na obisku kolegica, je izrazila željo da bi ga pa tudi ona imela... Torej, dobila ga bo za božično darilo, izbrala pa sem kozarec Mythos rdeč- zdravje.:)
Eva iz Ljubljane

Upam, da bom s tem nakupom malenkostno revitalizirala sebe, svoje domače in zaposlene v podjetju. Čeprav je povsod dobra energija, vendar, vedno je z dobrimi zadevami potrebno polniti kozarec življenja, da se ne izsuši, kajne?
Darja iz Zreč

Vaše podjetje je res čudovito, z možem sva navdušena nad izdelki, zato je bila vaša spletna stran kot prva navedena kot ideje za poročno darilo. Poročila sva se pred tremi tedni, vendar sva šele pred kratkim odprla darilca in navdušeno ugotovila, da se je veliko svatov odločilo za nakup pri vas:). Hvala vam!
Alja

Sprej Air Ion je naravnost krasen, navdušen sem, imam kar dva. Uporabljam ga v avtu in namesto parfuma. Vanj nalijem vodo iz karafe in tej vodi dodam kapljice eteričnih olj limone, sivke in mete ter tako osvežim avto...v njem diši, kot bi se sprehodil skozi gozd. V drugega pa kapnem eno samo kapljico eteričnega olja vrtnice in se s to mešanico odišavim. Diši tako, da ko grem čez tržnico, sprašujejo, kaj to diši, brez heca. Eterično olje vrtnice je res drago, vendar imam raje takšen parfum, ki ga naredim sam, kot zapravljanje denarja za drage dišave, v katerih je polno kemikalij.
Borut Ž. iz Kopra

V potrošniškem hitenju in ne upoštevanju človeka kot posameznika, temveč grupiranju v razne kategorije, je prava osvežitev vaš osebni odnos.
Barbara M. iz Portoroža

Res sem vesela, da sva se včeraj srečali, sem potem še celo popoldne razmišljala o tem in vsa z navdušenjem pripovedovala možu in sinu o izdelkih, o njihovem delovanju in seveda smo vsi poskusili vodo iz kozarčka (čeprav je namenjen za darilce...) in resnično , tako nenavadno drugačna je, prijetno mehka in polnega okusa. Komaj že čakam da dobimo "ta večjo" karafo , ta bo za nas vse.
Damjana B. iz Ljubljane

Včeraj sem dobila naročeni skodelici, sta že stestirani in lahko rečem, da je bil pitje čaja iz teh skodelic pravi vizuelni in okušalni užitek.
Irena H. iz Slovenj Gradca

Imam 2 različna kozarca Mythos in se čuti občutna razlika v okusu vode in prijetne reakcije po pitju, po vsem telesu. Kakšno delovanje ima šele karafa na telo in prostor? Izdelki so krasno darilo.
Slavica

Zaenkrat uporabljam stekleno slamico, ampak verjamem, da bo v bližnji prihodnosti tudi kakšna prelepa karafa našla pot do mene. Krasni izdelki primerni za vsakogar! ♥
Tadeja

Pollitrsko karafo sem dobil za darilo. Ker velikokrat kar pozabim piti, sem jo nesel v službo, kjer jo imam na mizi. Sodelavec me je vprašal, če ta zadeva res deluje. Ker razlike v okusu do takrat pravzaprav še nisem preizkusil, sva naredila slepi test. Oba sva prepoznala razliko med vodo iz karafe in vodo naravnost iz pipe. Voda iz karafe je bila veliko bolj mehka in prijetna za pitje. Če to ugotovita dva moška, potem je to kar dobro zagotovilo, da res deluje.
Jože M. iz Ljubljane

Definitivno bi jo podarila še kakšni drugi žejni prijateljici: ker je dober občutek, ko piješ to vodo. (In ni je čez mojo informirano zelenjavno juho;), Ker se večkrat spomniš, da (sploh) piješ. Ker je karafa lepa kot pesem.
Viktorija B. T. iz okolice Novega mesta

Prvo (malo) karafo sem dobila v nagradni igri (jeeee!), imam jo doma, pa mi je bila tako zelo lepa, da sem sama sebe z eno "taveliko karafo počastila" in jo imam zdaj še v službi. Problem je nastal, ko mi je sodelavka v pisarni začela vodo "krasti". Zadnjič sem se razjezila in še njej kupila eno za rojstni dan. Zdaj obe hodiva po vodo;)
Ana

Definitivno se opazi razlika med vodo direkt iz pipe in tisto ki jo s pipe natočiš v karafo in potem piješ. Ko sva midva dobila najino Aladin karafo sva prav testirala in ugibala v katerem kozarcu je katera voda in ta iz karafe je bila boljša. :) Sva takoj opazila.
Andreja H. iz Puconcev

Ja voda je pa res kot studenčnica, tudi moj Puppy jo zelo rad pije – kužek!
Ivanka P. iz Kotelj

Priporočam jo drugim zato, ker je voda res boljša in jo lažje pijem. Ker jo z veseljem pijejo tudi otroci in skupaj popijemo več vode. Ker vedno več prijateljev, ki pridejo na obisk pije vodo in tako lepo izgleda karafa sredi mize... ker mi je všeč kako teče voda iz karafe, poseben zvok in lepo se naliva in tisti mehurčki, ki se pojavijo v kozarcu me spomnijo na kopanje v Nadiži.
Špela S. T. iz okolice Kranja

Karafa Beauty, ki ste mi jo poslali, je prečudovit izdelek, tako iz estetskega vidika, kot tudi iz vidika kvalitete vode! Pitje vode iz nje je popoln užitek. Najlepša hvala za darilo, zadeli ste v črno, saj mi je manjkal ravno kozarec z rožo!
Robert P. iz Logatca