Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Krožniki, za vino in čaj

Energija hrane – kar ješ, to si

Naj vas hrana polni z energijo!

Hrana v trgovinah zaradi dolgih transportnih poti, čakanja v skladišču in kasneje na policah, izgublja svojo energijo.
V švicarskem podjetju Nature’s Design se zavedajo, da poleg strukturirane vode, ki je polna energije, potrebujemo tudi vitalno hrano. Ker skoraj vsa hrana vsebuje vodo, sadje in zelenjava je recimo vsebujeta zelo veliko, jo je mogoče revitalizirati po enakem principu kot vodo.
Izbirate lahko med dvema steklenima podstavkoma in dvema skledama. Nanje ali vanje postavite sadje ali zelenjavo, lahko pa tudi gotove jedi, ki vsebujejo vodo (rižota, juha …), počakate 3 minute, da se strukturirajo in DOBER TEK. Strukturirana in revitalizirana hrana vas bo polnila z energijo. To naj bi bilo bistvo vsakega obroka, kajne?

Za še več užitka ob vinu ali čaju

Ročno pihani kozarci za vino in eleganten dekanter zaradi edinstvene oblike dvignejo energijo vina in ga revitalizirajo. Razliko čutite v bolj polnem okusi in cvetici. Zaradi čudovito oblikovane skodelice iz porcelana postane čaj vitalen napitek, ki ga telo z veseljem sprejme.

 • Filtriranje
 • Razvrsti:
  ...
 • Mali energijski krožnik – zlat 17.50  (vključuje 22 % DDV)

  Mali energijski krožnik premera 9 cm z rožo življenja iz pravega zlata energijsko okrepi in revitalizira vse, kar postavimo nanj in vsebuje vodo. To je lahko kozarec vode, sadje, jogurt, krožnik z obrokom, skleda solate … Resnično praktičen izdelek, ki ga imamo lahko vedno v torbici in ga uporabljamo vsepovsod. Bombažna vrečka za shranjevanje je priložena.

   

  Na zalogi

 • Velik energijski krožnik – zlat 38.00  (vključuje 22 % DDV)

  Energijski krožnik z rožo življenja iz pravega zlata energijsko okrepi in revitalizira vse, kar postavimo nanj in vsebuje vodo. To je lahko vrč vode, sadje, krožnik z obrokom, skleda solate … Premer krožnika je 22 cm.

  Na zalogi

 • Kozarec za rdeče vino Calix 22.60  (vključuje 22 % DDV)

  Kozarec za rdeče vino, ki dvigne okušanje vina na višjo raven

  Kozarec za rdeče vino Calix (0,5 l) ima najbolj edinstven in energijsko aktiven dizajn med vinskimi kozarci na trgu. Njegov učinek na vaše najljubše vino vas bo gotovo presenetil. Eleganten kozarec biološko okrepi strukturo kristalov vina. Na mestu, kjer se pecelj in podstavek stikata, je vtisnjena diskretna roža življenja v beli barvi. Enologi svetujejo vinski kozarec Calix Nature’s Design tudi za uporabo na degustacijah.

  Na zalogi

 • Kozarec za belo vino Calix 21.60  (vključuje 22 % DDV)

  Kozarec za belo vino, ki dvigne okušanje vina na višjo raven

  Kozarec za belo vino (0,4 l) Calix Nature’s Design ima najbolj edinstven in energijsko aktiven dizajn med vinskimi kozarci na trgu. Njegov učinek na vaše najljubše belo vino vas bo gotovo presenetil. Eleganten kozarec biološko okrepi strukturo kristalov vina. Na mestu, kjer se pecelj in podstavek stikata, je vtisnjena diskretna roža življenja v beli barvi. Enologi svetujejo vinski kozarec Calix Nature’s Design tudi za uporabo na degustacijah.

  Na zalogi

 • Skodelica Shinno 15.50  (vključuje 22 % DDV)

  Elegantna skodelica Shinno iz kakovostnega nemškega porcelana slonokoščene barve spremeni pitje čaja v poseben obred. Edinstvena oblika skodelice izhaja iz razmerij zlatega reza, zaradi česar se čaj revitalizira in postane prijetno mehkega okusa in poln naravne energije. Dno skodelice krasi simbol rože življenja, kar energijo čaja še dodatno okrepi.

  Na zalogi

Close Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Close
Close
Kategorije