Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Karafe velikanke za strukturirano vodo (5 l) 

Impozantne steklene karafe velikanke za strukturirano vodo

Karafe velikanke (5 l) za strukturirano vodo so prekrasne in praktične. imajo kovinsko pipico, ki omogoča enostavno nalivanje. Vsaki karafi je priložen steklen pokrovček in steklena tuba, ki se vstavi v notranjost karafe. Tubo lahko napolnite z ledom, ki bo vodo hladil ali pa z mešanico kristalov (ametist, roževec, kamena strela). Idealna velikost za uporabo na seminarjih in strokovnih srečanjih, v zdravstvenih in fizioterapevtskih ordinacijah, v podjetjih, v bankah, kozmetičnih salonih. Zaradi lepote in uporabnosti pa jo marsikdo izbere tudi za v svoj dom. Ob družinski uporabi se 5 litrov hitro obrne.

Karafe velikanke za strukturirano vodo – eko in ekonomična odločitev

Vse več podjetij opušča nakupe pijač v plastenkah in se odloča za pijače v stekleni embalaži. A lahko ste še bolj ekološki – postrezite strankam z vodo iz steklene karafe. Tako boste najbolj ekološki in še “zero waist”. Nakup karafe pa ni le ekološka, ampak tudi ekonomična odločitev. Če ponudite strankam strukturirano vodo iz pipe, vas to ne stane praktično nič (0,4 centa na liter). Okus strukturirane vodo iz karafe pa je občutno boljši kot okus vode naravnost iz pipe. Da o odličnem vtisu, ki ga boste pustili, sploh ne izgubljamo besed.

Karaf velikank nimamo na zalogi. Za naročilo pokličite: 040 623 186 ali pišite na info@oblikenarave.si

 • Filtriranje
 • Razvrsti:
  ...
 • Karafa velikanka Beauty 5 l (platinasta roža življenja) 367.00  (vključuje 22 % DDV)

  Ravno pravšnja za manjša podjetja in za uporabo v sejnih sobah.

  Karafa Beauty s patentirano pipico za vodo omogoča pogosto, enostavno, higienično in ekonomično vsakodnevno uporabo. Karafo lahko očistite z vročo vodo.

  Edinstvena oblika karafe vodo strukturira, platinsta roža življenja pa jo dodatno obogati – krepi občutek o lastni vrednosti.

  (poldragi kamni in lesen podstavek niso priloženi, oboje je mogoče dokupiti)

  Na zalogi

 • Ščetka za čiščenje karaf in vrčev 14.50  (vključuje 22 % DDV)

  Edinstvena, prilagojena oblika, ki olajša čiščenje. Primerna za karafe in vrče 1.3 l, 2.3 l in 5 l. Ščetka je dolga 44 cm in ima okolju prijazne ščetine iz naravnih vlaken.

  Na zalogi

Close Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Close
Close
Kategorije