Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Karafe in vrči

Čudovite karafe in vrči za strukturiranje vode

Pitje strukturirane vode je pravi užitek!

Vsak, ki prvič vidi našo karafo, reče UAU! Oblika je res posebna na pogled, a hkrati popolnoma v sozvočju z naravo, saj izhaja iz razmerij zlatega reza, ki so prisotni povsod v naravi in po katerih je ustvarjeno tudi naše telo. Ampak naše karafe niso priljubljene le zaradi lepote, uporabnike prepriča predvsem sprememba okusa vode iz pipe. Številni okus vode iz karafe primerja s studenčnico. Se spomnite čudovito mehkega okusa studenčnice v hribih? No, v takem okusu vode lahko uživate vsak dan. Če imate doma našo karafo ali vrč za strukturiranje vode. 
Roža življenja – katero izbrati
Karafe Nature’s Design imajo na dnu roži življenja. Roža življenja je starodaven geometrijski simbol svete geometrije. Vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja ter je izvor vsega. Če se poglobimo v razumevanje tega simbola, se približamo razumevanju življenja in vesolja. Roža življenja je bila pomemben simbol skozi vso zgodovino. Najdemo jo lahko na različnih celinah in v različnih kulturah po vsem svetu in ne pripada nobeni religiji. Več o roži življenja si preberite v tej blog objavI: Roža življenja – kaj je to in kakšno moč ima?
Katero karafo za strukturiranje vode priporočamo? 
Najbolj priročna je karafa za strukturiranje vode Aladin z volumnom 1,3 litra. Ta velikost obstaja kar v petih različicah, med njimi najbolj priljubljena in prodajana je karafa Aladin z rožo življenja iz pravega zlata, ki vodo revitalizira in strukturira ter jo napolni še z življenjsko energijo. Karafa ustvari strukturirano vodo za pitje, priporočamo pa, da strukturirano vodo uporabljate tudi za pripravo vitalnega čaja, kruha, rižot, juh in drugih dobrot. Cenile jo bodo tudi vaše rože, prav razbohotijo se, poročajo stranke. Poudariti velja, da strukturirano vodo ljubijo tudi hišni ljubljenčki. Veliko strank poroča, da so vodo iz pipe odklanjali, vodo iz karafe pa obožujejo.

 • Filtriranje
 • Razvrsti:
  ...
 • 2 x karafa Aladin za več življenjske energije (zlata roža) 127.80  (vključuje 22 % DDV)

  Živa voda dvojni paket – karafa za vas in karafa za darilo

  Pogosto se zgodi, da stranke karafo Aladin kupijo za darilo. Zase bodo pa enkrat drugič, pravijo.

  To se nam ne zdi prav. Treba je poskrbeti tudi zase!

  Zato smo za vas pripravili akcijsko ponudbo naše najbolj prodajane karafe Aladin z zlato rožo življenja:

  – ena ZA VAS

  – ena ZA DARILO (za rojstni dan, poroko, obletnico, življenjski dosežek …)

  Bistveni poudarki:

  > v karafi se voda strukturira in revitalizira – kristal vode iz pipe postane lepe šesterokotne oblike

  > vodi v karafi energija ji naraste vse do 18.500 enot bovisa

  > zlata roža življenja na dnu karafe vodo dodatno okrepi in jo napolni z življenjsko energijo

  > volumen 1.3 litra je ravno pravšnji

  Na obe karafi nudimo 10 % popust. Tako namesto 142 € plačate le 127,80 €. Take ponudbe v vseh 10 letih še ni bilo. Izkoristite jo!

 • Karafa za vino Rubellum 71.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa Rubellum je namenjena dekantiranju in revitaliziranju rdečega vina. Oblika karafe je precizno izdelana po razmerjih zlatega reza, kar omogoča, da vino spremeni svojo strukturo. Karafa Rubellum vino energijsko okrepi, njegove lastnosti pridejo bolj do izraza (cvetica, okus). Karafi je priložen eleganten steklen pokrovček. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol bele rože življenja, ki nam odpira oči za nove priložnosti.

  – energijsko okrepi vino

  – idealna dopolnitev karafi so kozarci Calix za vino.

  Samo še 1 na zalogi

 • Karafa Phoenix 1 l (bela roža življenja) 60.90  (vključuje 22 % DDV)

  Nekaj popolnoma drugačnega v naši ponudbi. Elegantna karafa čistih linij in sodobnega dizajna.

  Tako kot vsi izdelki Nature’s Design je tudi ta karafa ustvarjena v skladu z razmerji zlatega reza in zato strukturira vodo.

  Odlično se poda v vsak dom, še posebej pa v dom z modernim pridihom.

  Na dnu karafe je bela roža življenja, pokrovček pa je iz lesa švicarskega bora, cemprina. Na vrhnjemu robu je oblikovan lijček, da se voda lepo izlije v kozarec.

  Samo še 1 na zalogi

 • Karafa Aladin za več življenjske energije (zlata roža življenja) 71.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa te velikosti je najbolj priljubljen izdelek blagovne znamke Nature’s Design pri nas in tudi po vsem svetu. Čaroben vpliv na strukturo vode in njen okus, praktična velikost, prikupna oblika in dodatna obogatitev z rožo življenja – zmagovalna kombinacija. ZLATA roža življenja iz pravega zlata revitalizirano vodo začini z življenjsko energijo.

  Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

  Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano deluje dobrodejno. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Dodatna energijska spodbuda pa je starodaven simbol zlata roža življenja, ki je vžgan v dno karafe.

  Na zalogi

 • Karafa Aladin za več optimizma (pisana roža življenja) 61.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa te velikosti je najbolj priljubljen izdelek blagovne znamke Nature’s Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika, čaroben vpliv na vodo in dodatna obogatitev z rožo življenja – zmagovalna kombinacija. PISANA roža življenja revitalizirano vodo začini z optimizmom, radostnim odnosom do sebe in do sveta.

  Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

  Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Simbol roža življenja na dnu karafe vodo še dodatno obogati. 

  Na zalogi

 • Karafa Aladin za več širine (bela roža življenja) 61.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa te velikosti je najbolj priljubljen izdelek blagovne znamke Nature’s Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika, čaroben vpliv na vodo in dodatna obogatitev z rožo življenja – zmagovalna kombinacija. BELA roža življenja revitalizirano vodo začini z informacijo za širino zaznavanja – življenje vidimo širše, zaznamo več priložnosti in znamo prisluhniti nasvetom.

  Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

  Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Simbol roža življenja vodo še dodatno energijsko obogati

  Na zalogi

 • Karafa Aladin za več ljubezni do sebe (platinasta roža življenja) 74.50  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa te velikosti je najbolj priljubljen izdelek blagovne znamke Nature’s Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika, čaroben vpliv na vodo in dodatna obogatitev z rožo življenja – zmagovalna kombinacija. PLATINASTA roža življenja iz prave platine vodo dodatno začini in pomaga krepiti ljubezen do sebe in dojemanje lastne vrednosti.

  Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

  Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije. Simbol roža življenja iz prave platine vodo še dodatno energijsko obogati.

  Na zalogi

 • Karafa Aladin (brez rože življenja) 58.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa te velikosti je najbolj priljubljen izdelek blagovne znamke Nature’s Design pri nas in tudi po vsem svetu. Praktična velikost, prikupna oblika in čaroben vpliv na vodo – zmagovalna kombinacija.

  Da se z vodo v karafi nekaj čudovitega zgodi, opazimo pri vsakem požirku. Voda iz pipe postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica.

  Razlog za spremembo okusa je edinstvena oblika karafe. Ustvarjena je po razmerjih zlatega reza, vsebuje tudi Fibonaccijevo zaporedje. Ta oblika na vodo dokazano dobrodejno deluje. Voda iz pipe spet zaživi in se povrne v svojo naravno, šesterokotno strukturo. Pod mikroskopom vidimo, da tvori lepo strukturiran kristal, kar je znak vitalne vode, ki je polna energije.

  Ta karafa na dnu nima simbola roža življenja, ki bi dodatno obogatil vodo. Voda pa je seveda strukturirana zaradi same oblike karafe.

  Samo še 1 na zalogi

 • Vrč Cadus – bela roža življenja 1l 60.50  (vključuje 22 % DDV)

  Eleganten vrč Cadus ima čudovito obliko, ki izhaja razmerij iz zlatega reza, je skladna s principi zlatega pravokotnika in sprejme liter tekočine. Priložen je steklen pokrov za zapiranje. Edinstven dizajn vrča izboljša tako biološko vrednost kot okus katerekoli tekočine, ki jo hranimo v njem.

  V dno vrča je vžgana bela roža življenja, ki revitalizirano vodo dodatno oplemeniti – širi zaznavanje ter odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

  Na zalogi

 • Vrč Cadus – bela roža življenja 1,5 l 70.50  (vključuje 22 % DDV)

  Ker je Cadus (1 l) zelo priljubljen vrč, je po novem na voljo tudi njegova večja različica: 1,5 l.

  Eleganten vrč Cadus ima čudovito obliko, ki izhaja razmerij iz zlatega reza, je skladna s principi zlatega pravokotnika in sprejme liter tekočine. Priložen je steklen pokrov za zapiranje. Edinstven dizajn vrča izboljša tako biološko vrednost kot okus katerekoli tekočine, ki jo hranimo v njem.

  V dno vrča je vžgana bela roža življenja, ki revitalizirano vodo dodatno oplemeniti – širi zaznavanje ter odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

  Na zalogi

 • Vrč Cadus s kristali 1l 60.50  (vključuje 22 % DDV)

  Eleganten vrč Cadus ima čudovito obliko, ki izhaja razmerij iz zlatega reza, je skladna s principi zlatega pravokotnika in sprejme liter tekočine. Priložen je steklen pokrov za zapiranje. Edinstven dizajn vrča izboljša tako biološko vrednost kot okus katerekoli tekočine, ki jo hranimo v njem.

  V dnu vrča je prostor za poldrage kamne, poldragi kamni so vključeni v paket (vrečka z ametisti, roževci in kameno strelo – 50 g). Poldragi kamni oddajajo svoje vibracije skozi steklo, ki je energijsko odlično prevoden material in tako revitalizirano vodo dodatno obogatijo.

  Na zalogi

 • Vrč Cadus s kristali 1,5 l 70.50  (vključuje 22 % DDV)

  Ker je Cadus (1 l) zelo priljubljen vrč, je po novem na voljo tudi njegova večja različica: 1,5 l.

  Eleganten vrč Cadus ima čudovito obliko, ki izhaja razmerij iz zlatega reza, je skladna s principi zlatega pravokotnika in sprejme liter tekočine. Priložen je steklen pokrov za zapiranje. Edinstven dizajn vrča izboljša tako biološko vrednost kot okus katerekoli tekočine, ki jo hranimo v njem.

  V dnu vrča je prostor za kristale. Kristali so vključeni v paket (vrečka z ametisti, roževci in kameno strelo – 50 g). Poldragi kamni oddajajo svoje vibracije skozi steklo, ki je energijsko odlično prevoden material in tako revitalizirano vodo dodatno obogatijo. Ker kristali niso v stiku z vodo, jih ni treba čistiti pod tekočo vodo. Lahko pa jih polnite z energijo tako, da jih pustite obsevati soncu ali luni.

  Samo še 1 na zalogi

 • Karafa Aladin Family 2.3 l za več življenjske energije (zlata roža življenja) 112.50  (vključuje 22 % DDV)

  Karafo Alladin Family z volumnom 2,3 l ponavadi izberejo večje družine, ki se jim zdi karafa Alladin z volumnom 1,3 l premajhna.

  Karafa je kaskadne oblike. Sestavlja jo šest delov, katerih volumen je skladen s prvimi šestimi števili Fibonaccijevega zaporedja, ki se navezujejo na geometrijo, prisotno vsepovsod v naravi.

  Oblika karafe je precizno izdelana po razmerjih zlatega reza in omogoča, da se navadna voda iz pipe po 3 minutah spremeni v živo vodo, kakršno najdemo v naravi. Če bi si pod mikroskopom ogledali kristal vode, revitalizirane v tej karafi, bi videli, da vodni kristal v njej dobi lepo šesterokotno strukturo.

  Voda, revitalizirana v karafi Alladin Family, je polna naravne energije. Je mehka kot studenčnica. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol zlate rože življenja, ki nam daje življenjsko energijo. Roža življenja je iz 24-karatnega zlata.

  Na zalogi

 • Set Aladin za krepitev življenjske energije 1+2 (zlata roža življenja) 95.00  (vključuje 22 % DDV)

  Čudovito, uporabno in dobrodejno darilo! Za poroko, obletnico poroke, okrogel rojstni dan … Set naše najbolj priljubljene karafe Aladin z rožo življenja iz pravega zlata v družbi z dvema kozarcema Mythos z rožo življenja iz pravega zlata je odlična izbira. Karafa in kozarca so pakirani v eni škatli. 

   Edinstvena oblika karafe in kozarcev vodo iz pipe revitalizira in ji povrne naravno strukturo. ZLATA roža življenja iz pravega zlata pa vodo dodatno začini z življenjsko energijo. Ni lepšega za pitje vitalne vode.

  Samo še 2 na zalogi

 • Set Aladin za krepitev življenjske energije 1+4 (zlata roža življenja) 118.50  (vključuje 22 % DDV)

  Iščete čudovito, uporabno in dobrodejno darilo? To je to! Set naše najbolj priljubljene karafe Aladin za krepitev življenjske energije z rožo življenja iz pravega zlata v družbi 4 kozarcev Mythos prav tako z zlato rožo življenja. 

  Edinstvena oblika karafe in kozarcev vodo iz pipe revitalizira in ji povrne naravno strukturo. ZLATA roža življenja iz pravega zlata pa vodo dodatno začini z življenjsko energijo.

  Karafa in kozarci so pakirani v eno škatlo, kar olajša zavijanje darila.

  Na zalogi

 • Steklen pokrovček za karafo Alladin (1,3 l) 10.50  (vključuje 22 % DDV)

  Ne bodite žalostni, če se vam zgodi nesreča in razbijete steklen pokrovček svoje najljubše karafe za vodo. Naročite novega.

  Na zalogi

 • Ščetka za čiščenje karaf in vrčev 14.50  (vključuje 22 % DDV)

  Edinstvena, prilagojena oblika, ki olajša čiščenje. Primerna za karafe in vrče 1.3 l, 2.3 l in 5 l. Ščetka je dolga 44 cm in ima okolju prijazne ščetine iz naravnih vlaken.

  Na zalogi

 • Nadomestni steklen pokrovček za Cadus 1l 12.20  (vključuje 22 % DDV)

  Steklen pokrovček za vrč Cadus 1 liter.

  Na zalogi

Close Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Close
Close
Kategorije