Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dni
ur
min
s

Za vino in čaj

Uživajmo v okusih vina in čaja

Izdelki Nature’s Design so pri ljubiteljih vina in čaja še posebej priljubljeni. Niso namreč le lepi na pogled, ampak uporabnikom nudijo nekaj več. Kozarci, skodelice, karafe in čajniki so posebnih oblik, zasnovanih na razmerjih zlatega reza. Zaradi edinstvene oblike se pijača strukturira in posledično postane okus bolj nežen in mehek.

Vzemite si 5 minut zase

Življenje barvajo drobni trenutki. Privoščite si 5 minut (ali pol ure) in si zjutraj v miru pripravite svoj najljubši čaj. Ali pa se zvečer sprostite ob kozarcu vitalnega vina. Uživanje čaja iz naše porcelanaste skodelice ali okušanje vina iz našega kozarca za vino je resnično prijetno doživetje.

 • Filtriranje
 • Razvrsti:
  ...
 • Karafa za vino Rubellum 71.00  (vključuje 22 % DDV)

  Karafa Rubellum je namenjena dekantiranju in revitaliziranju rdečega vina. Oblika karafe je precizno izdelana po razmerjih zlatega reza, kar omogoča, da vino spremeni svojo strukturo. Karafa Rubellum vino energijsko okrepi, njegove lastnosti pridejo bolj do izraza (cvetica, okus). Karafi je priložen eleganten steklen pokrovček. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol bele rože življenja, ki nam odpira oči za nove priložnosti.

  – energijsko okrepi vino

  – idealna dopolnitev karafi so kozarci Calix za vino.

  Samo še 1 na zalogi

 • Kozarec za belo vino Calix 21.60  (vključuje 22 % DDV)

  Kozarec za belo vino, ki dvigne okušanje vina na višjo raven

  Kozarec za belo vino (0,4 l) Calix Nature’s Design ima najbolj edinstven in energijsko aktiven dizajn med vinskimi kozarci na trgu. Njegov učinek na vaše najljubše belo vino vas bo gotovo presenetil. Eleganten kozarec biološko okrepi strukturo kristalov vina. Na mestu, kjer se pecelj in podstavek stikata, je vtisnjena diskretna roža življenja v beli barvi. Enologi svetujejo vinski kozarec Calix Nature’s Design tudi za uporabo na degustacijah.

  Na zalogi

 • Kozarec za rdeče vino Calix 22.60  (vključuje 22 % DDV)

  Kozarec za rdeče vino, ki dvigne okušanje vina na višjo raven

  Kozarec za rdeče vino Calix (0,5 l) ima najbolj edinstven in energijsko aktiven dizajn med vinskimi kozarci na trgu. Njegov učinek na vaše najljubše vino vas bo gotovo presenetil. Eleganten kozarec biološko okrepi strukturo kristalov vina. Na mestu, kjer se pecelj in podstavek stikata, je vtisnjena diskretna roža življenja v beli barvi. Enologi svetujejo vinski kozarec Calix Nature’s Design tudi za uporabo na degustacijah.

  Na zalogi

 • Skodelica Shinno 15.50  (vključuje 22 % DDV)

  Elegantna skodelica Shinno iz kakovostnega nemškega porcelana slonokoščene barve spremeni pitje čaja v poseben obred. Edinstvena oblika skodelice izhaja iz razmerij zlatega reza, zaradi česar se čaj revitalizira in postane prijetno mehkega okusa in poln naravne energije. Dno skodelice krasi simbol rože življenja, kar energijo čaja še dodatno okrepi.

  Na zalogi

 • Podstavek za kozarce OLJKA (set dveh) 19.90  (vključuje 22 % DDV)

  Podstavek za kozarce iz lesa oljke

  Podstavka za kozarce iz plemenitega oljčnega lesa se lepo prilegata vsem našim kozarcem Mythos in našim vinskim kozarcem. Podstavek za kozarce lahko uporabljate tudi za kozarce Jasmina. S podstavkom za kozarce iz lesa oljke boste zaščitili mizo in jo istočasno tudi polepšali z naravnim elementom lesa.

  Oljka – energija drevesa

  Oljčno drevo je bilo od nekdaj simbol rodovitnosti, slave in miru. Energija drevesa navdihuje in spodbuja komunikacijo.

  V setu sta dva podstavka za kozarce.

  Samo še 2 na zalogi

Close Košarica
Close Nazadnje ste si ogledali
Close
Close
Kategorije