Ste za EKO? Pridružite se nam v EKO klubu!

EKO klub

Že od samega začetka smo partnerji EKO kluba. Ker nudimo kakovostne ekološke izdelke. Ker mislimo in živimo zeleno, verjamemo v odgovorno poslovanje in delovanje, ker imamo radi naravo, ker delujemo pošteno, ker smo za oseben pristop.

Vabim vas, da se pridružite EKO skupnosti. Članstvo je brezplačno. Vsi partnerji nudimo članom različne ugodnosti, vsake toliko pa vam pošljemo tudi e-novice z zanimivimi prispevki.

Vabljeni v EKO klub! Včlanite se tukaj.

Družba partnerjev EKO kluba je raznolika. Spisek najdete tukaj.

 

Credo EKO kluba:

VRNIMO VERO V PRAVE VREDNOTE

POŠTENO. Živimo odgovorno do sebe, do družbe, do planeta, do živali. Verjamemo, da se splača biti pošten. Do planeta se obnašajmo tako, kot da so nam ga samo posodili v uporabo. Mislimo na skupno dobro. Del dohodka od prodaje na dogodkih podarjamo v dobrodelne namene.

STOJMO ZA SVOJIMI DEJANJI

ODGOVORNO. Res ponujamo dobre izdelke in storitve. Zato se upamo pokazati z imenom in sliko. Zato nas lahko vedno pokličete in se pogovorite z nami. O izdelkih, ali pa kar tako, da nas začutite, da smo pristni. Veseli smo, da imamo skupen pogled na svet!

BODIMO ODPRTE GLAVE

KORISTNO. Prek dogodkov, izobraževanj, e-novic in osebnih stikov širimo obzorja. Delimo znanje, ki nam koristi v vsakdanjem življenju, nam odpira oči in predstavlja sobivanje z naravo. Ta znanja ostanejo z nami vse življenje in nas bogatijo. Z njimi lahko pomagamo sebi in drugim.

POVEZUJMO SE

SKUPAJ. Presegamo pregovorno slovensko zavist in skrb samo za lastni vrtiček. Verjamemo, da je povezovanje prava smer. Da lahko skupaj dosežemo več ljudi in več ciljev.

KUPUJMO PO PAMETI

DOBRO. Človek za svoj obstoj ne potrebuje veliko. Smo pristaši tega, da se ne grabi s polic, ampak da se kupuje po pameti: manj, a to dobro. Za nas in za okolje. S poudarkom na osebnem odnosu do stranke.

PRIBLIŽUJMO NARAVNE REŠITVE

VSEPOVSOD. V Sloveniji ni velikih razdalj. Zato se bomo potrudili priti na različne konce dežele. V načrtu imamo 10 eko dogodkov na leto, v različnih krajih. Zanimiva predavanja, poučne delavnice, dobri eko izdelki, degustacije. Eko teme predstavljamo tudi v e-novicah Eko kluba.