Steklenica Thank you Kids 0.5 l

38,00 €

Zaloga: Na zalogi

Steklenica za vodo Thank you Kids 


Kreativna steklenica za vodo za kreativne otroke


Steklenica za vodo Lagoena KIDS je nastala zato, ker želimo, da bi med otroki voda spet postala popularna in kul pijača. Otrok bo ponosen na svojo unikatno poslikano steklenico za vodo. Rad jo bo uporabljal in služila mu bo tudi kot motivacija za pitje. Tudi starši boste zadovoljni, saj bo vaš otrok pil vitalno strukturirano vodo, polno energije.


Unikatna, priročna in eko steklenica za vodo


UNIKATNOST: Poleg steklenice za vodo so v paketu še šablone s številnimi motivi in pastelne barvice, ki jih aktivirate z vodo. Tako bo lahko otrok na ovoju iz plute ustvaril unikatno poslikavo. Steklenica za vodo Thank you Kids je v celoti narejena iz naravnih materialov. Steklenico varuje ovoj iz plute. Pokrovček s cucljem za pitje je iz organske plastike in omogoča enostavno in varno uporabo.


PREPROSTA UPORABA: Brez odvijanja pokrovčka. Preprosto dvignete in pijete! Odlično tudi za manjše otroke.


EKO POKROVČEK: Pokrovček je iz bioplastike, ki je 100 % biološko razgradljiva in jo lahko odvržete na kompost. 


V CELOTI EKO MATERIALI: Nedrseč ovoj iz naravne plute je zelo prijeten na otip in varuje steklenico. Pred čiščenjem steklenice ovoj zlahka odstranimo - v le dveh potezah. Steklenica za vodo Thank you Kids ima pokrovček iz bio plastike, ki je 100 % razgradljiva.